Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hidd el én sem akarok sokáig Ricsiben ülni!:-) Szerintem 2 hét alatt lezajlik ez a hiszti és helyre rázódik minden! Most jól beszarik mindenki, aztán meg észre veszik, hogy húúú de olcsó lett minden! Szerintem lemegy Ricsi 400-ig aztán meg pattan vissza megnyugtató magasságba! Ha szerencsénk lesz akkor csak 480-ig!
Remélem azon sem, mert nekem még az is van. Verjék le az EGIS-en, ha tudják :) EGyébként a DOW30 komponensen belül egyedül a Pfizer (gyógyszergyártó) plusszos csak. link
Nekunk mar nem nagyon maradt ter az esesre..Holnap az OTP jon meggyozodesem szerint.., es valami kene, hogy tartsa a BUX-ot.., akar meg jo is lehet, persze ez attol fugg, hogy mennyi elado reszveny maradt annak a kibaszott spekinek a kezeben aki mostanaban kitaraz...
Elveszett az üzenetem. Én emlékszem a 90-es évek végén egy 554 pontos esésre a dow-nál. Pedig akkor 7-8K volt az érték. Aznap fel is függesztették kint a kereskedést 10 percre. Mindenki erről beszélt. Másnap korrigált 335 pontot.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.