Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
nyugi amsti!
eddig csak 1 sima korrekciós nap...nincs forgalommal való bezúgatás egyik papírban sem...
olaj-arany is korrekciózik, szal egyelőre még lehet bármi...
v36465/e36500
Én barom... hogy miért nem adtam el pénteken ! :-(((
Csak 1x szegem meg a saját szabályaimat, és rögtön ráfázom. Ezért mondják, hogy a tőzsdei siker 90 %-ban emberi tényező.
Szegény Pali bá, jobban tenné, ha fejét lehajtva lemondana. Japánban ilyen botrányokért harakirit is elkövetnek a közéleti emberek, nem hogy távoznak az addig betöltött posztról.
Elszúrtam a pénteket.
Baromi sok melóm volt,nem tudtam annyira koncentrálni a tőzsdére, mint kellett volna (remélem, főnököm nem olvassani a pf fórumokat... hehe)... szóval el akartam adni 37K fölött... későn adtam megbízást, már nem teljesült.
a hetes gyertya gázos lett (ha összevetem az előzővel, akkor ez 1 Bearish Harami Cross), de amíg a 36K nem esik el, nincs para...
naposon sztem pont a határra kötötték le...
jövő7en forgalom nélkül rázós lehet...
ráadásul kikaptunk vízilabdában is...
aha... ami azt jelenti, hogy a görög átlagpógár nem 3x, csak hetente 1x vacsizik étteremben ! :-) És nem kap prémiumot azért, mert aktát cipel, kezet mos és pontosan érkezik a munkahelyére.
Nálam az olaszok a befutók, úgy mint Benetton, Dolce @ Gabbana vagy Versace. De Tom Tailor vagy Lauren sem rossz (mondjuk e kettő nem egy kategória). Esetleg Gas és a jó öreg Levi's nosztalgiából.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.