Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A rugós hasonlat majdnem jó, én inkább úgy mondanám, hogy kb. 1 éve elpattant egy túlfeszített rugó, aminek most cseng le a vége.(most nyugszik meg)
A jövő hónapban pedig újra el kell pattania(?), és akkor lesz majd érdekes, merre pattan?
De lehet, hogy nem ilyen egyszerű?
Azért vagyok ideges, mert úgy járock mint múltkor az Econetben: beálltam vételre, nem teljesült, nap végére meg ment 8%-ot !
Szal bizakodhattok, nélkülem tuttira meg vagy 4-5 öt ma :)))
37.400 nekem most magas beszállónak tűnik, szal ennyit már asszem...
bátorság kell a mai shorthoz, tegnap du-tól egy nagyon szük 100 ftos sávban mozgott, az eladó kifogyott vagy feljebb áll(-t) a vevő(-k) ugyanazok kulcs a du. 37300 záróval kiegyeznék. Bár mivel negyedév vége bármi lehet ma.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.