Én nem így gondolom, de mind1. Nem mintha nem szeretném a Csepelt, pl. ezt én írtam annó: link
Szép emlék, egyik legemlékezetesebb trédem. Nagyjából senki nem követte, nem jelentették be a nagy megrendeléseiket, én kikukáztam és közzétettem. Megvettem 250 körül, és két hét múlva 400 felett volt az árfolyam :)
így van, sőt mire elkezdhetem írni, az vagy 3 mp, előtte még villan kettőt az ablak, mielőtt szürkéről pirosra vagy zöldre váltana, meg gondolkozik 3-at, aztán kijelölnéd az árat, de az is + egy mp mire engedi, aztán beírod az árat, de közben visszavált az eredetire, vagy betesz egy számot az eredetiből, aztán javítgathatsz, még ezután mész érvényességet megadni, meg még kétszer ellenőrzöd, hogy nem állítódott-e el valami, hát ez így használhatatlan lenne normál körülmények között, így első nap még elbohóckodhatunk, de ezzel kereskedni nem lehet.
Jó, remélhetőleg kijavítják majd, de engem is zavar, hogy gyerekbetegségekkel van tele a program.
nálam a szint idő attól a pillanattól, hogy az ellenajánlat bekerült a könyvbe addig amíg lekötöm, max 10 mp, régen a petivel a 6-7 mp is megvolt. Ez most jó esetben is 20. Az túró.
A vicc az hogy a kpack, ehep, pvalto amikre hónapokig kötés sincs, azok a standart kategóriában vannak, azaz folyamatosan lehet(ne) kereskedni velük.. a keg meg fuso ami tényleg likvid kispapír volt azok meg T lett.. ezt a kettőt sajnálom, hogy T-s, a többit azért nem.
maradt még elég.
ott van például az opimus. Majd idővel felfedezik a spekik. Ez jó a standard kategóriás cégeknek, mert nőhet bennük a forgalom. Most kell még venni Opimust, Nord-ot mert hamarosan rászabadulhatnak a Xetra megszokása után a befektetők.
Pont ezt akartam én is beírni, fejlesztési javaslatnak, mert hogy lassabb lett így az ajánlatot beküldeni, mert ki kell töltögetni mindent, csinálni kell egy alapértelmezés pipa lehetőséget, és mindenki elmenti ahogy akarja, s akkor a következő felütésnél már nem kell mindig ugyan azt kitöltögetni.
A másik, hogy ha nem alakítják át az ajánlattétel menetét akkor ez így vicc. Ha villámkezű is vagyok, akkor is vagy 10 másodperc, míg végigjelölgetem a szükséges pontokat. Addig rég kiveszik előlem azt amire lecsapnék. Állítsanak be egy alapértelmezett sémát!!!
ha teljesül valamim, akkor azonnal bezárul a program.
ellenben ha én akarnám bezárni, akkor csak feladatkezelőből, de még onnan is csak nehezen megy. ki érti ezt...
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?