láttad mit írtam tegnap ?
az a boríték amit a kormányablakban adtam be, ezekszerint tényleg nem kell a részvényeseknek oda beadni...csak a kötvényeseknek.
már megvan nekem a PSFN -től az iktatási számom, sőt a tértivevény is...akkor én rendben vagyok.
Vagy be kell majd ugye adni a BEVA -hoz is a készpénz / részvény követelést ?
...persze lehet 1db racionális magyarázat 'talán'...
...hogy akinek az igénye visszaigazolásra került, annak BIZTOSAN hiányzik valamije rv. vagy KP, míg a többieké nem...EZÉRT nem rögzítik az igényüket...
de hogy pl. formai hiba miatt KIZÁRNAK/fel sem vesznek a hitelezők közé anélkül, hogy a hiba miatt visszajeleznének/kijavítására lehetőséget adnának....kvázi, hogy az beadványodról nem tudsz információhoz jutni...nos az biztosan törvénytelen lenne...
Ha MAJD ezek visszaküldési határideje lejárt,akkor összegzik az összes követelést és megnézik,hogy a KELER-nél, a kasszába megvan-e minden, ill. mi az ,ami a kötvényeken kívül hiányzik.
Ami megvan,azt ki lehet vetetnia bűnügyi zárlat alól (talán,mert erre ígéretet nem tett senki!).
Egyelőre ott tartunk,hogy a felszámoló felméri,hogy amit a Q. kimutatásában talált,az azonos-e az ügyfelek követelésével.Ezért küldte ki az egyenlegközlőket.
Ha MAJD ezek visszaküldési határideje lejárt,akkor összegzik az összes követelést és megnézik,hogy a KELER-nél, a kasszába megvan-e minden, ill. mi az ,ami a kötvényeken kívül hiányzik.
Ami megvan,azt ki lehet vetetnia bűnügyi zárlat alól (talán,mert erre ígéretet nem tett senki!).
Azért azt nem értem!
Megint egy rohadt büdös szóval nem írják ki,hogy részvény,készpénz, stb!Nem tudom mi lehet még nem kötvény?
Ennyire ki nem ejteni a fenti két szót sehol!!! Részvény!! Készpénz!!!
Milyen jogi dolog az ami miatt ezt nem merik leírni sehol!!!!!
Köszi, de azt az igénybejelentő lapot kártalanítás iránt, amit 20-a után lehet letölteni, azt nem találom. Igaz, még nincs is rá szükségem, mert nem válaszoltak a részvényeimmel kapcsolatban, de kíváncsi lennék, hogy mit kell majd esetleg kitölteni. Bár remélem minden részvényem megvan.
Üdv.
Quaestor részvényesek, nem a kötvényesek !!!