Ja még valami...
Azt mondja az irodavezető hogy állítólag az OTP lesz kijelölve aki átveszi a számlákat.
Magyarán, minden részvényes átkerül az OTP -hez...aztán majd onnan lehet bárhová transzferálni, vagy ha akarod ott is hagyhatod.
( ha igaz az információ)
...nemtudom...ezt nem kérdeztem meg tőle..siettem a kormányablakba, és a quaestor előtt parkoltam..akkor gondoltam beugrok...
de már minden féli el volt pakolva a költözéshez..
Na most nekem van EQ trader -em is...SAXO rendszer -ként van feltüntetve az egyenleg közlőmben, én beírtam a következő sorba....mert az egyenlegközlőn is rajta volt.
Valaki jelentkezzen akinek van EQ trader -e...egyeztessük össze)
Szóval a pénzkövetelés sorába beírtam a SAXO rendszer beli követelésemet is (csak példa) :
2321011 HUF
másik oldal :
mindhárom sorba X téve,
én mellékelem at összes szerződés amit kaptam : Telefonon leadott megbízásokhoz a szerződés, Határidős kereskedéshez a szerződés, a számlaszerződés - ez a két utóbbi a legfontosabb ez mindenképpen ott legyen, Bizományosi keretszerződés.
Osztalék követelést beírtál a PSFN-nek? (Biztos lesz osztalékfizetése a részvényeidnek.)
Ha WEB brókeren kötötte valaki az ügyleteket, akkor az adás-vételről mit adjon be az internetes keretszerződést?
Az irodában bennt volt Tarsoly Csaba unokaöccse ma, aki az irodavezető...
Ha már ott vagyok rákérdeztem a részvényekre :
Azt mondja hogy az egyik legnagyobb üzletágvezető felhívta a "back office " -t - ez nemtudom mit jelent..talán akik az informatikát csinálják - szóval felhívta őket, és ők is aztmondják hogy minden részvény megvan és a számlákon levő fel nem használt készpénzek is !!!
Most jövök a kormányablakból, előtte még odanéztem a Quaestor irodába....hát ott takarított az iroda vezető, szedte össze a paírokat, csomagolta el...gondolom kiköltöznek.
A jogcím rovatba ezt kell írni : Értékpapírszámla követelés.
Csatolva legyen a szerződés, számlaszerződés, EQ trader szerződés is akinek van.
A kormányablakban adtak egy másik borítékot, ezt kellett ráírni :
Quaestor károsultak kártalanítási alapja, Bp, pf, 800
vagy valami ilyesmi, kaptam róla egy átvételi elismervényt.
-------------------
És postán is elküldtem a PSFN Kft -nek természetesen.
Quaestor részvényesek, nem a kötvényesek !!!