Sziasztok,
Talán sikerül egy TIPPSAROK-hoz méltó új topicot elindítani...
Többsz ör érték Zolko-t és másokat olyan attrocitások, hogy nem szólt időben, mikor eladott egy általa favorizált részvényt...
Ebbe a topicba lehetne önkéntes alapon beírni, hogy kinek mije van, és akkor a többi fórumot látogató is látná, hogy ki milyen poziból beszél.
Persze ennek csak akkor van értelme, ha ugyan önkéntes a rendszer, de ha valaki belép, az konzekvensen közölné a tranzakcióit... Persze elsődlegesen nem a TDT tranzakciókra gondoltam, hanem a napon túliakra...
Amúgy úgy gondolom, hogy egyikünk se bennfentes, vagy a tőzsde meghatározó szereplője, ezért ezeknek a beírásoknak, csak egymásnak adott infok hitelességét igazolnák...
Kezdem én, 3/4 rész PFLAXom van és 1/4 TVK-m
mivel már mindenki zárta a shortokat, a nagy zakó csak később jön :)
én még csak tanulom a piacot, elméletkete gyártok... legvalószínűbb Drehbuch:
belevesznek, hurráoptimizmo, leöntés, para, aztán megint belevesznek, szkepszis, para, leöntés, medve
(kivéve a foti :)
sok búza forró tőke most épp önt... hogy rohadna meg a gyökerük :)
ráadásul codecproblémám is van, hogy dögölnék meg :) jaaajjj, minek is élek még??? :) nna, legalább a winamp jól dekódol :) BRÜHÜHŰŰŰŰ :)
bocs az off-körítésért, lényeg, hogy mindenem long (és ez lesz a vsztem, én is offolódok a mátrixból, megyek zionba, stb. Chuck Norris még a létezésemet is kitörli a téridő-kontinuumból :) meg szétesek, entropizálódok, etc.)
jaaajjj, mán előre félek is
eltűnük, dezintegrálódok, deriválódok (kétszer, parciálisan, Hessésen)
no és az elmaradhatatlan BRÜHÜHŰ :)
jajj, fotont én is vettem ma, de a kicsik veszik csak, ezen is gigantikus buktám lesz.... jaaajjjj, miért is élek, miért nem halok már meg??? brühühű meg minden. Marvin hozzám képest optimista vidám fickó - egy rothadozó húsketrecbe zárt szénvegyület vagyok, legalább Marvinnak megvan a jó kis bádog-bódog "tin shell-je" - de xar a világ...
:)
foton meg panfishen aztán marha nagy bukta lesz, mindből későn vettem, brühühű
:)
meg brekeke is, mert megyek a béka hátsója alá, ott van a hangulatindexem a buxindexszel meg a fotexszel meg a panfishsel egyetemben
búcsúzom hát, Te szép világ!
So long, and thanks for all the panfish!
jajjjófijú! én meg obni fogok a longjaimmal, mint a huzat! fene a korán kelő medvébe, hogy kimaradok egy jó kis shortból, és még be is longolok! meg rossebb a nyughatatlan spekivérembe is, hogy muszáj minden esésbe belelongolni - érzem, meglesz még ennek a böjtje, csak meg ne pusztuljak... ehhh, mekkora egy hülye vagyok, egy mazochista barom! megnézem már én is az átlagom, de csak óvatosan, mert még infarktust kapolok... maradtam volna inkább shortban. Sirám, sirám, sirám, brühühü... obi-tuary
PORTFOLIO
Talán sikerül egy TIPPSAROK-hoz méltó új topicot elindítani...
Többsz ör érték Zolko-t és másokat olyan attrocitások, hogy nem szólt időben, mikor eladott egy általa favorizált részvényt...
Ebbe a topicba lehetne önkéntes alapon beírni, hogy kinek mije van, és akkor a többi fórumot látogató is látná, hogy ki milyen poziból beszél.
Persze ennek csak akkor van értelme, ha ugyan önkéntes a rendszer, de ha valaki belép, az konzekvensen közölné a tranzakcióit... Persze elsődlegesen nem a TDT tranzakciókra gondoltam, hanem a napon túliakra...
Amúgy úgy gondolom, hogy egyikünk se bennfentes, vagy a tőzsde meghatározó szereplője, ezért ezeknek a beírásoknak, csak egymásnak adott infok hitelességét igazolnák...
Kezdem én, 3/4 rész PFLAXom van és 1/4 TVK-m