Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Meg ésszerűbb.. wallis-t szerintem egy jó időre bizalom vesztetté tették. Hiába bux kosár meg cece meg stb. Teljesen átb@szták a népet a nem adunk el keletkeztetett részvényekből, de OTCn mégis...jó sokat , azt zutty
A két "weboldalt" valóban részben részvénnyel fizették de az nem tétel és a split előtt már jelent meg róla cikk. Azt már rég le is rendezték , weboldalak előző tulajdonosai valszeg 200 forint felett már el is adták. . gondolom(én így tettem volna) Veres úr is adhatná de, hogy most és ennyiért nem ő adja az 100%. Volt és van is néhány üres cég a BÉT-en amit sokkal olcsóbban is megszerezhettek volna... Nekem úgy tűnik, hogy Ádámosi úr "engedélye" nélkül lassan már nem lehetséges a tőzsdére jönni :-) De nem is kell több szót vesztegetni az egészre és amúgy is csak részben kapcsolódik ide. Kapcsolati tőke nagyon fontos! maradjunk ennyiben :-) Az pedig legyen az egyéni szocproblémám, hogy a BÉT további "elmutyizódása" nem túl szimpatikus számomra. Kereskedjünk amivel lehet és olyan infók alapján ami nekünk egyszerű halandóknak csurran-cseppen :-)
Tudom olvastam, de azt is, hogy 2 weboldalt is rv-el fizettek ki illetve Veress Úr is adhatja, szóval legalább 3 ismeretlenes az egyenlet:). Azt nem tudom miért megkerülhetetlen:). Sztem nem az, csak a Ploti már a 3. cég és egyszerűen rájött, hogy üres cégek felvásárlása jó üzlet, valszeg megvan a csapata (jogászok adótanácsadók,) akik értenek hozzá, van tőkéje (hogy az elején a szükséges befektetéseket meg tudja tenni) és talán a legfontosabb biztos megvan a kapcsolatrendszere, hogy találjon rá vevőt. Sztem a vevőknek egyszerűbb kifizetni és megcsináltatni egy hozzáértővel, addig van idejük a saját cégüket vezetni.
Igen, de ott "eladtak" neki több mint 6 millió részvényt (közkéznövelésileg) split után(ár ismeretlen). Talán biztosabb kezekben is lehetne a papír ... talán :-) Engem az érdekelne, hogy miért megkerülhetetlen ez az ember?
Sok(k)ba kerül Ádámosi úr tudása nah! Biztosan pótolhatatlan (a maga nemében tutira:-) Nem sok infóm van a nevezett úriemberről ezért nem itélkeznék de ízlésemnek valahogy már túl sok. Kereskedési stílusa is talán hagy némi kívánnivalót maga után... Wallisban sokkal jobban örülnék ha inkább AGYtalan lenne :-)
ebből mi következik? hogy 30000-től 16900-ig barmolták, aztán ma 20200-ig kis csoda történt, de aztán megint jött a 18000? na, ebből mi következik? vonja le mindenki a következtetést mondom ezt úgy, hogy 17700-as vételem még megvan benne de már marhára nem örülök ennek
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)