En ugy latom van egy (vagy tobb) nagyobb kiszalo aki 1000 ft-on akarja eladnia pakkjat es ameddig van neki(k) addig nem megyunk feljebb.
Tegnap es ma szvsz errol szolt a tortenet.
Ha már játék van, akkor én inkább játszanék a Pannergyvel most, mint a Telekommal. 2-3 év távlatában inkább negatívak a kilátásai, bár én hosszabb távra sem fektetnék bele pénzt. Szóval akkor hajrá Pannergy!
Érdekes, hogy akárhol írnak a bankadóról véleményt, cikket, mindig a hitelezés beszűkülése és a gazdasági növekedés féltése is szóba kerül. Engem sokkal inkább izgatna az, hogy van -e az országban elég értékteremtő ötlet, ami hosszú távon mégtöbb értéket fog teremteni. Mert mondjuk a Pannergynek, meg az RFV-nek sok hitelre van szüksége és hosszú távon az az érték, hogy egyrészt olcsóbb energiával lehet élni, másrészt az egészet környezetbarátabban lehet tenni, de nagyon sok olyan célú hitel van, aminek az értelme megkérdőjelezhető és hosszabb távon semmit nem ad a gazdasághoz hozzá, legfeljebb a pénzek egyik zsebből a másikba kerülnek, viszont nekünk leginkább kivülről jövő pénzekre lenne szükségünk beruházások formájában, amely beruházásokból származó termékeknek, szolgáltatásoknak aztán külföldön is jelentős piaca lenne. Na ilyen nincs elég szerintem, mert láthatjuk, hogy az államadósság például szépen növekedett az elmúlt néhány évben, (amíg az állami tulajdon szépen elolvadt), vagyis kölcsönt kaptunk kivülről, ez nem volt akadály, viszont azzal már gond volt, hogy ezt mire fordítottuk. Na ebben kellene versenyképeseknek lennünk, hogy a folyamat megfordítható legyen.
Már nem emlékszem, melyik nagyokos mondta közületek pár napja, hogy a forint is gyengülni fog, de jelen pillanatban nem az látszik. Bár nekem a forint dollárhoz képesti gyengülése lenne jó, sajnos nem arra megy.
Szerintem ettől függetlenül is emelkedtek volna, csak a forgalom esetleg még annak is a negyede lett volna mondjuk. Bár a Pannergynél még nem olyan egyértelmű a helyzet, az RFV emelkedett 2 milliós forgalommal is 2-3%-ot még a 2000-es szintek alatt, vagy közelében, illetve hírekre kicsit nagyobb forgalommal többet ugrott.
link
tul nagy a valasztek
maradok a reginel
hajra panny hajra panny
hajra panny hajra panny
hajra panny hajra panny
hajra panny hajra panny
hajra panny hajra panny
:)
PANNERGY