Én nem ezt látom a jelentésben!Számomra fokozatos-folyamatos árbevétel növekedést mutat.Pozitív eredménnyel!!!Bízom a cégben,csak így tovább!!Olvasva a többi kispapírt a stand.-kat.+T-kat.-ban ,mit mondjak,elég gyalázatosra sikeredett.
Üdv.hát te Pannon-Flax után OTT1?Ezzel azért megleptél. Gyanús volt,hogy nem szakad be hát a válsz akkor megvan rá,te komoly befektető vagy hosszú távú.Na akkor sok sikert.
az annyi mit 1.106.000.000.huf-ra akarod értékelni a céget?az egy kicsit magas lesz nem.azért a 25huf/részvény sem lenne rossz az azért elérhetőbb lenne.
Ugye nem azt gondoljátok,hogy azért vettem csendesen majd 1Mdb-ot,hogy filléreskedjek vele.Aki ismer az tudja,hogy nem rövidtávban gondolkodok.Akiktől pedig megvettem ne gondolják,hogy visszakapják,tőlem biztos nem!
Nem az árfolyam érdekel,most nem az a szakasz van.Minnél nagyobb tulajdonrész felépítése.ELkezdődött a cégben egy folyamatosan emelkedő bevétel,pozítív eredménnyel.
Lassú víz partot mos?Régi szép idők 19huf-ról milyen rally volt az volt az utolsó pont kifogtuk akkor,felfele már sokan lesznek eladók.Mik a hírek a tőkepiaci csalásról eltusolják az ügyet?infó?Valami ilyen hírek keringenek a világhálón.azért az 1,7-es forintig tartó rally durva volt.Merőkanállal merték a papírokat? a chart úgy mutatja.
OTTone