Szerintem jobban teszik ha vénaszkenneres beléptetést csinálnak az új irodába a Mammut 2 be mert ha ha ezt így folytatják biztos akad valaki akinél elgurul a gyógyszer és bemegy és átrendezi az Új irodájukat ! és akkor legalább lesz hír! ... még a TV csatornák is adni fogják ...és hiába akarnak kussolni akkor már nem tehetik meg.
Abnormalis ami itt megy. Eleg, ha csak a tozsdet figyeled. Nekem ez nem kell! Jojjon fiatal. Szinte barki, de ezekntunjenek mar el az eletembol. Erted, barki, csak ezek ne!
Nyugaton demokrácia van? Nagyobb mint itt? Kérdezd már meg a katalánokat mit szólnak ehhez? Vagy a Francia iskolásokat akik az udvaron térdeltek.. De a német nők szilveszteri szokásaira is kíváncsi vagyok.. Ezek mellett Putyin nekem sem kell- másik ország- nem érdekelnek a belügyei... Kértelek, hogy reális NEVEKET írj akik az álmod teljesíthetik..
Ha már van NATO minősítés... A honvédelmi miniszter 14/2021. (III. 19.) HM utasítása
a honvédelmi szervezet 2021. évi kiemelt feladatainak, valamint a 2022–2023. évi fő célkitűzéseinek
meghatározásáról 25. Az MH hadműveleti-harcászati felderítő és elektronikai hadviselés támogatóképesség szervezeti, személyi,
technikai feltételeinek kialakítása. A feladat folyamatos végrehajtásáért az MH PK-val együttműködve
a KNBSZ főigazgatója felel. 26. A jóváhagyott nemzetbiztonsági vonatkozású fejlesztési programok megvalósításának folytatása,
figyelemmel a technikai adatszerző eszközpark korszerűsítésére, a honvédségi szervezet minősített
összeköttetéseinek biztosítására, a honvédelmi ágazati szintű kibervédelmi képességfejlesztésre. A feladat
folyamatos végrehajtásáért a KNBSZ főigazgatója felel. Az MH Kibertér-műveleti doktrína kiadása az MH kiberképességeinek részét képező műveleti központ
kialakításához. A doktrína 2021. március 31-ig történő kiadásáért az MH PK felel. HIVATALOS ÉRTESÍTŐ • 2021. évi 13. szám 1271 27.
OTTone