Nem ... ott egy új 5% alatti tulaj lett .... csak még senki nem látja a részvényköny változást... majd 1-2 hónap múlva csak akkor már mindegy mert nem itt fogunk Töketlenkedni
Persze jobb lenne, ha az ember nem ilyen lenne es a torekedni is kellene a manipulaciok ellen, de ez a tozsden hogy ugy mondjam termeszetes, mert emberi, mint mar irtam, itelkezni meg nem az en feladatom es ertelme sincs szvsz...
Az idei es a kovetkezo evektol, eddigi olvasataim szerint, gazdasagi novekedeseket varnak a szakertok, vilagszerte. Szerintem. ez a pozitiv hangulat a tozsdeken is meg fog mutatkozni. A pszichologia resz rendben lesz es a likviditas is az alacsony kamatoknak koszonhetoen. Amerika, altalaban egyike az elso emelkedoknek. Viszot, az igazan nagy emelkedo hullam hozzank is el fog erni. Mar idenre teszem. Nehany reszvenyt meghuznak majd, es egyre erosebb hirekkel tamogatni fogjak az emelkedeseket. Ezert nalunk is az igazan utos hireket csak kesobbre varnam, a puskapor beosztasa, tarralwkolasa vegett. De erkeznek majd, es gyanitom, nem az utolsok leszunk, sem hirben, sem emelkedesben. Ez a tippem. Tevedtem mar eleget, ennek ellenere mondom ezeket. Kisse osszeeskuves szaga van, de ez itt a tozsde, ami masrol s szol, mint h ki-ki osszeeskuszik egy kis haszon remenyeben. Nincs ezzzel semmi bajom, mivel ez olyan emberi. Gyerunk Otto, maszd meg a hegyeket!
Bálint most jött meg Tibetből! Most járt le a "némasági fogadalma". még tanulja a kommunikációt, de remélhetőleg a közel jövőben már egy kész repertoárral áll majd elő!😊😊😊😊
OTTone