Azért az hihetetlen, hogy senki nem küldte el őket a picsaba, vagy baszta pofan az egyiket a kozgyulesen. Mindenki ült csendben és bólogatott? Sajnálom, hogy nem voltam ott.
"A fiatal és nagyon pörgős back office csapat új tagját keressük
egy tapasztalt és emberekkel nagyon jól bánó HR ügyintéző személyében –
tegnapi kezdéssel!"
Annyira pörgős csapat, hogy az állásajánlataikat sem frissítik, legalább egy hónapja ugyanazok a hirdetések a honlapjukon. :) Most vagy ennyire nem megy hozzájuk senki dolgozni, vagy annyira pörögnek, hogy nem érnek rá a honlapjukat karban tartani. Persze ez nem is elvárható egy IT cégtől!
Mem kepzelem, tudom. Stab figyeli a beirasokat - nem csak az enyemet -, es meg is dolgozzak a nepet. Nem csak itt, mindenhol. Te vagy az egyik bertollnok. Ocsisajt.
A korábban Latin-Amerikába szánt drónos megfigyelési rendszer további sorsáról is nagy csönd van, pedig nálunk is bőven van rá feladat (lásd határvédelem), de a titkosítás is elég életszerű a mai világi folyamatokat tekintve, de nem tudom megítélni, hogy ezen a téren például mennyire innovatív ez a cég. Itt az árbevétel mozgott pár száz, majd egy-két milliárdos szinten tavalyig (nem a nyereség), így könnyen lehet bármilyen jó innováció esetén szintet ugrani, szóval remélem, hogy tényleg erős ilyen téren (is) a háttér.
Szerintem sem jársz messze az igazságtól, már csak azért is, mert még senki sem tudhatja a valódi kisrészvényesek közül, hogy a tavaszi rendelések milyen módon realizálódtak és már azelőtt is a szokásos üzleti tevékenységek mellett tartósan magasabban járt az árfolyam. Azaz egyelőre nincs racionális ok - az eddig megjelent információk, illetve korábbi árazás alapján - az eladásra, főleg, hogy a szerverpark bővítés is (amennyiben az reális piaci árazással történik meg) azt feltételezi, hogy a szokásos üzleti tevékenységből származó megrendelések növekedésére számítanak. Mondjuk továbbra is bizarrnak érzem azt, hogy nincs deklarált nagy tulajdonos, azaz például a vezetést ki felügyeli, ki kéri számont, ki jár el tulajdonosi gondossággal mondjuk egy nagy beruházás esetében?
OTTone