a neten próbáltam utánanézni a bannolásnak (kitiltásnak), de csak csupa olyat találtam akiket online interaktív video játékokból tiltották ki....nyilván csaltak, vagy a fene tudja, én olyanokat nem játszok, nem is játszottam soha...de hogy ez a tuskó miért tiltott ki, azt nem tudom
csak részben. az a büdös paraszt lengyel bannolta az IP címemet....és a upc-nél, ahol a netem van ritkán változik az IP cím, így abban a böngészőben nem megy. viszont telepítettem egy másikat (opera, amiből van stable, beta és developer változat), és ott lehet vpn-t bekapcsolni, ami álcázza az ip címemet....ott működik, ebből tudom, hogy a geci lengyel stooq üzemeltető letiltotta az ip-met.....egyszer már írtam neki angolul e-mailt, akkor az IP címem iránt érdeklődött válaszában...ebből tudom, hogy ő a hunyó....bocs a többiektől az off-ért
Hát sajnos marsz tel. számot nem tudunk adni neked! Mi egyelőre földön vagyunk! Itt pedig egyelőre mindenki megbolondult és 300+ft is adták OTT1 ért és ők is nem sokára duplázni fognak!
Vissza hoztam a szemetet amit ott hagyott az estmédiában! HA ma nem jött hír csak jövőre fog ?? Akkor még az idén adják a papírt drágán ha van kinek mert ennyiért senkinek nem kell. 50 ft Főleg 40 alatt több 100k vár vételre :)
OTTone