Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ha ezt a hetet megússzuk 8K felett, akkor talán egy időre meg lehet nyugodni. Én továbbra se látom, hogy mi újdonság lenne még(egy újabb nagyszerű Orbán ötletet leszámítva) ami messze lökné mínuszba a 8000től!?
Jó reggelt, érdekes napnak nézünk eléje, az amcsik tegnap eufoliáztak egy 3700-es visszatesztre, jelenleg hatik mínuszosok, az OTP-nek napiban van 4 piros gyertyája amiből 3 kanócos. Ezek alapján optimista kezdést valószínűsítek, mínuszos zárással. Ki hogy látja?
Nálam tegnapi sáv 8050-8140 lesz érdekes, fölötte maradhatnánk ma. Célár 8222volt. Esti 8122lekötést nem tudtam hova tenni. Fellegit Tamást hallgattam este, Ő sem vágta mire volt a lekötés záróban, átsúlyozásra gondolt. Szerintem megijedtek a rendkívüli bejelentéstől Orbán felől, gyengülő forinttól, ami nagy utat tett meg este. 433ig gyengült dollárral szemben, majd 424ig erősödött. Az sem semmi. Usa is felment szépen záróra. Délben jeleztem az első 5perces gyertyáját mekkorát húzott, onnan estig fel. Szép hossz volt. Otp 5perces is kitartott a délelőtti divergenciából/dojiból. Lássuk mai napot! Yo kereskedést!
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!