Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ha batman, akkor kb. oda tér vissza, ahonnan indult (7900), de még nem biztos, hogy batman. Ha viszont batman, és visszatér 7900-ra, akkor az nem sok jót jelent a következő hónapokra, szerintem. SP talán segít eldönteni!
Nálam tegnap jelzett be a para/méter-jelző, ki is szálltam belőle, és nem is biztos hogy mondjuk 10.500-nál is vissza mernék e szállni. Rossz érzéseim vannak. Banki oldalon mindenképpen. A q1/q2 tuti xar lesz, de valszeg még a q3 is. Átmenekülök addig valami másba. Jó kereskedést!
Jo kerdes. A pozicioim osszesen most 160k db reszveny. Az allokaciom 1/3 reszveny, 2/3 cash most. Tulnyomoreszt Energia, Olajtermelok, Gaztermelok, es brutalis Olajszerviz reszvenyek poziciok. Van keves bank, fem. Es sok "labujjhegynyi" pozicio (kinai, japan, maritime, gold, stb) megfigyelo listan Es mar egy éve, a top ota folyamatosan daytradelek, a cash pozicio terhere, 2-16 oras poziciokkal.
Szia. SP 3000-3200 -as sávba várom az első 5 hónapban. Sok nyerőt. Te Pomperj kereskedsz is vagy csak inkább a saját önigazolásodat keresed a grafikonokon? Én most Állampapírban ezen az éven . Demó számlán tesztelem a "képességeimet"..:) Sok nyerőt ha aktív vagy a piacon.
Jó napot!Private Banking friss:--MAGYAR PIAC TECHNIKAI ELEMZÉS - 2023.01.10. OTP napi: Az emelkedő trend törése utáni kis korrekciós fázisból egy hete indult emelkedés teret nyitott felfele. Mivel a 10 000-es szint nem esett el, ezért ez jó alapot adhat a további emelkedéshez. Az emelkedő trendet érdemes követni, amíg ez él, addig a long oldal támogatott, komolyabb esésre nem sok esély van. A 11 250 -es szint lehet egy fontos ellenállási érték, felette tudna teret nyitni, mivel a következő erős ellenállás 12 500. Ellenállások:11 250; 12 500; 13 750. Támaszok: 10 000; 8750; 8125; 7500.
Tegnap még én is azt gondoltam volna, hogy lesz egy újabb csúcskísérlet, de látva az SP napos gyertyáját, amit tegnap rajzolt, ezek a gondolataim szertefoszlottak.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!