1400-as ts certiket eladtam most. Megpróbálok még egy kört benne. Ha felfelé megy majd elgondolkodom a nyitáson (attól függ meddig megy), ha töri a narancsot (16800) akkor viszont fixen nyitom a shortot. Irán beszart úgy tűnik.
Nekem kint vannak külön ablakban a TL certik kötési listái. Ha azokban megjelennek a nagyobb darabszámok, vagy kis darabokkal, de nagy forgalom, akkor lesz ez hihető. Egyelőre viszont nyoma sincs ilyennek.
Mondhatni a hetes alj ott van a boli középen. https://invst.ly/14gksv Jövő héten vagy beszakad a boli aljáig meg sem állva, vagy szépen felkúszik még a boli közép mentén. . Nem hagy nyugodni a speka. Közgyűlés, bejött a képbe az MRP átadás is. Kizárt, hogy a jövő héten ne legyünk 17 500 fölött legalább három napig. Tudom, TA alapon inkább lefele kellene menni egy-másfél hónapos időtávon ...
Igen, emlékszem rá. Megjegyeztem magamnak, mert kb. tízszeres mennyisége volt az enyémhez képest. Eddigi pályafutásom alatt nem láttam még ilyet... De se az Erstének, se az eladónak nem érdeke beborítani az OTP-t. Erste visszaveszi, Sanyibácsi meg megveszi a mögöttes részvényt és mindenki boldog! Egyébként figyelve a könyvet szép kerek darabszámok cserélnek gazdát, folyamatosan emelkedő áron. Ha lesz újra eladó TL certi, választ is kaptunk a felvetésre! Ha nem, akkor marad konteó! ;)
figyelj ha logikusan nézzük minden le volt van írva ,de nem fogtuk fel..Jövőre üzemanyag hiányt várnak...rekord olajrakkal...Akkor?..nincs is semmi kérdés itt..
Érdekes adat Április 9-16 között vásárolt a javadalmazáspolitikán belül, naponta egyáltalán nem kerek darabszámokat (10 500, 94 878, 66 680, 91 260, 30 831, 55 851) a vége viszont pont 350 000 db és 17 500 forintos átlagár. Mily véletlen kerek számok ... Ekkor szaladt fel 17 800-ig az ár. Mintha az nem számított volna. Mondjuk olyat csinált már, hogy néhány napig vásárolt lokális csúcsra kergetve az árat, majd átadta az MRP-nek kvázi a csúcs áron. Aztán visszaesett. Az átadást gondolom 17 500 fölött tervezték, csak ezek a perzsák bekavartak. Most aztán vakaródzhat a menedzsment. . A CET1 keretén belül tegnapig 1 063 244 darabot vásárolt 17 102 Ft-os átlagáron.
DAX-ot 12~1h tartani fogják a hatis contractok elszámolásáig, utána szerintem beesik, szvsz, jelentős geopolitikai feszültség van kibontakozóban, ha hétvégén nagyobb lesz a káosz akkor gond lesz, senki nem akar hétvégén pozit tartani.
OTP részvényesek ide!