az a baj kezd közelíteni az álláspontunk erősen... Nekem is kezdett tegnap az az érzésem lenni ez a kezdet volt még csak..14 K benne lehet szerintem is. Azt a hibát nem akarom elkövetni hogy minden nap vegyek mondvn itt az alja..
Ide csak zöldben záró részvényeket szabad beírni. A piros szín nem létezik ebben a topicban. Nasdaq éjszaka kőkeményet zakózott. DAX is, tápászkodnak felfele a pofonból. Még eldurran 1-2 rakéta, mindegy ki-hova-merre. Ha 1x letalpal az olaj, és 100 fölé megy. Game Over.
Nézd, őszinte leszek, nem tudom. Van egy kattanásom, ami kb +-20% körüli esés. Ezt én kb a 17600-ról számolom. Egyszer régebben beírtam a nagyobb esések mértékét, sztem most is ezt fogja hozni kb. Van egy igen komoly emelkedő ékünk naposon nézve amiből most ki is lépett, 13500 körüli célárral, ha addig nem is, de a 20% hozná azon belül. Ha háború lesz, 150 dolláros olajat jósolnak, az itthon odaver az üzemanyagárnak és ha az brutálisat emelkedik, akkor minden emelkedni fog, tehát infla tervek kuka. Sztem szarban vagyunk de lehet én vagyok pesszimista most.
"Le kell mondani az idei kamatcsökkentésről?Az
amerikai jegybank türelmes retorikáját hangoztatva Neel Kashkari, a
minneapolisi Fed elnöke kilátásba helyezte, hogy egész évben a jelenlegi
szinten maradhat a jegybanki kamat. Raphael Bostic, az atlantai Fed
elnöke szerint a 2%-os infláció eléréséig vezető út lassabb és
döcögősebb lesz, mint ahogy azt az emberek várják, ő legfeljebb egy
kamatvágásra számít az év vége felé." Amennyiben a fentieket tovább ragozzák, akkor ennek csúnya vége is lehet! Izrael nem hinném, hogy bármit tenni fog az USA jóváhagyása nélkül, ettől én nem tartanék.
Te normális vagy? Én sem tartom kizártnak hogy feleződik az árfolyam egy ujabb háboru miatt, de cseppet idegesitő amikor ilyen idióták ezzel viccelődve hergelnek másokat. Ha háboru lesz itt akkor baszhatod a 8ezres otp vételedet.
Törölt felhasználó2024. 04. 19. 10:50
végre esik a mol is -ezt vártam ha már ott örülnek az otp esésnek:_))
OTP részvényesek ide!