tehát nem lehet a "hírre fogni az esést" hanem egy 9 ezres emelkedést követően óvatosabbnak kell lenni, ezért csak 10 db OTP -m maradt. 17380-on álltam benn tegnap, minden más eladás teljesült, csak ez nem.
Van egy ajánlatom OTP-TOP irányába virtuálisan bevásárolni 1-1,5 évre időtávra OTP részvényből. Egy pakkot már "vettem" 16 900-on. Ma "megvettem" a másodikat 16 600-on. A harmadik pakk még hátra van. Azzal még várok. Megvárom vele a februárt.
Én is nagyon rosszul jártam. 2 felületen volt papírom. Banknál nem működött a rendszer, be kellett telefonálnom az eladás miatt. Realt csak ők tudtak mondani. K&H-ba mire beléptem a fos lassú felületre, majd mire megjött a jóváhagyó kód, már nem tudtam az árfolyamot, mert a bankban nézem, vagyis néztem volna. Jóváhagyó kód 2-3 perc. Ez vicc! 20% ment el szerintem a profitból.
Én is nagyon rosszul jártam. 2 felületen volt papírom. Banknál nem működött a rendszer, be kellett telefonálnom az eladás miatt. Realt csak ők tudtak mondani. K&H-ba mire beléptem a fos lassú felületre, majd mire megjött a jóváhagyó kód, már nem tudtam az árfolyamot, mert a bankban nézem, vagyis néztem volna. Jóváhagyó kód 2-3 perc. Ez vicc! 20% ment el szerintem a profitból.
Jó napot! Private Banking friss:- -OTP napi: Annak ellenére, hogy fontos ellenállást ért el a papír 17 500 körül, egy igazi fordulós gyertyát, vagy csúcsbeállítást még itt sem láttunk. Egy kiemelkedő forgalom hozhat el olyan csúcsot, ami megállást hozhat el hetekre. Az emelkedő trend még él, még több hétre lehet a trendvonal törése, így további új csúcsok is benne lehetnek a pakliban. Ellenállások: 17 500; 18 125; 18 750. Támaszok: 15 000; 14 375; 13 750; 13 125; 12 500; 11 875.
OTP részvényesek ide!