Van már akkora vagyona a Kisgömböcnek és az udvartartásának, hogy ha a vagyonukkal és egy ilyen hírrel tudják irányítani a piacot. (érdekes, mert királyi MBH meg se mozdul) Tanulságos történet: Nagyapámnak volt egy kismalaca, aki annyira mohó volt, hogy egyszer úgy félrenyelte a moslékot és belefulladt
Azt se felejtsük el,hogy az OTP részvények kb 60%-a külföldi intézményi befektetők kezében van,és az ilyen hírekre érzékenyen reagálnak. Lásd.Varga beszéd..Fél óra alatt 3.5 milliárdos forgalom..Én még várnék a vásárlással..
Most ezt gondolhatjuk, egyenlőre megvették az esést. Viszont mi van akkor, ha erre jön a Varga típusú gyertya, vagy USA a pénteki adatokra beszakad? Több minden szól most az esés ellen SZVSZ.
hát ja elkezdem venni én is a tl-t csak kérdés várjak-e vele, ma szerintem láttuk a napi aljat de hogy a héten hogy folytatja az kérdés amerika 0 körül van, ott kellene egy kis korrekciónak jönnie, ami fog is, kérdés hogy ez otp-t mennyire érdekli, van amikor esik vele, van amikor meg teljesen leszarja..
megint ötletel a kormány, most a kamatokkal, nem lesz ennek jó vége, lassan visszacsúszunk a szocializmusba, kézzel irányított lesz a gazdaság, aztán majd csodálkoznak, ha nem megy a szekér, beírtam, hogy 3,60-as kenyeret szeretnék, intézkedjenek, sok közünk nem lesz a kapitalizmushoz
Lényeg nem ez szerintem, hanem a külföldi befektetők bizalmának a csökkenése, hogy itt bármi bármikor megtörténhet a belenyúkálással, ha ezt komolyan veszik, még komoly baj is lehet. Egy biztos pénzre van szüksége a költségvetésnek, kikell fizetne az idei nem kevés állampapír hozamokat. Szerintem a bankadó maradni fog, míg a költségvetés szarban van, hülyék lennének elengedni egy pénzben dúskáló cégtől, én is ezt tenném, onnan venném el, ahol van mit elvenni, az OTP-nél meg van bőven mit elvenni.
OTP részvényesek ide!