Lehet,h korán zártad, de én is ezt tettem volna a helyedben. (short esetén) Érdemes megnézni a db szám forgalmakat, a nap kezdetétől. Az első 16600-at nagyon megvették, másodjára már 16700-on elkezdtek gazdát cserélni a részvények. Megvolt a vételi erő 16600-ig. Viszont ahogy elérte a 16700-16750-et, úgy eltűntek a nagyobb eladók-vevők is. Lecsitultak. Hogy ez jó jel, vagy szar, ki tudja. Egy biztos, aki részvényben gondolkodott, nem certiben. annak tökéletes beszálló 16600 vs. 17300 (700 pontot nyert), ha nem tegnap vette.
Amikor nyaralni voltam, TL87-em volt talán, 13000 környékéről. Beraktam az eladási megbízást (OTP felületen!),de beszart, nem teljesült, de visszavonni sem tudtam. Felhívtam őket...gond, látják, mindenkinek gondja van.... Legalább 10x beküldtem,h visszavonás. Nap végén ránézek, volt TL87, nincs TL87. "Megoldották,h eladták", 2-3 órával később teljesült a megbízás. Ennyit a csoda OTP-ről. Ilyen MRD olyan MRD-os bevétel, aztán ilyen fos-épkézláb lóf@sz rendszerük van, ami egy 1%-os zakónál összeomlik, hogy-hogy nem, éppen zakózásnál...amikor lehetne adni-venni rendesen a certiket! Minden okkal történik!
OTP részvényesek ide!