Nem kötekedésből, de ha ebéd után cirka fél óra alatt generál akkora forgalmat (még, ha az béka segge alatti is volt a délelőtt mondjuk a múlt hetiekhez képest) mint egész délelőtt 12-ig, és mellé ezen fél óra alatt emelkedik is cirka 100-150 pöttyöt, akkor azt azért sztem nyugodtan hívhatjuk megindulásnak.
Nevetséges a forgalom. Talán a délutáni kamatdöntés segít egy kicsit, gondolom, a 13% marad (ami tök mindegy, hogy mennyi), viszont az overnight kamatot leviszik megint 1 %-kal, hiszen az inflációt mér “letörtük” :) (az EU átlag közel háromszorosára, de Magyarország jobban teljesít, és hát előre megy, nem hátra) Ahogy csökkennek a kamatok, (no meg ott a szocho is, csütörtökön megjön a havi kamatjóváírás, meg a levonás megint), lesznek ismét, akik kiszedik a pénzüket a betétekből. (Szerintem én is)
-Jó napot! Private Banking friss:- OTP napi: Az új csúcs erős momentum divergenciát hozott, ami óvatosságra int már. Ilyen esetekben lehet hogy 3-4 hullám is jön felfele és csak utána áll meg az emelkedés. Ettől függetlenül a papír még nem adott short jelzést, csak figyelmeztet, hogy ebben a zónában a nagyobb korrekció lehetősége már fennáll. Jobb vételi zóna a 12 500 környékén lenne, az emelkedő trendvonalig is lejöhet majd, de trendszerű fordulat viszont még hosszabb idő múlva jöhet. Ellenállások: 14 375; 15000. Támaszok: 12 500; 11 875; 11 250; 10 000.
Macibear , teoria : Epul egy cicaful formacio, megvolt az elso ful a 14500 al , most visszajottunk , oldalazunk kicsit , majd felszurunk 14500-14600 ra es onnan korrekcio valameddig de min 14 ig ? Ez kb hasonlo lenne mint eddig volt mar kb a jelentes elotti hullamok.
OTP részvényesek ide!