brókercégtől függ..nincs az annyi.. 0,2-1% között vannak a brokidíjak.. attól is függ milyen régi ügyfél vagy és mekkora pénzt mozgatsz. ha napiban csinálod akkor csak egy kötést fizetsz.
kinek mi a tétel.. ha 100db-al csinálód akkor még egy pizza sincs..ha 1000el akkor már megvan a napi betevő.. ha 10k-val akkor kifizeted a benzint a hajódba.. Befhiteled a pakkod arányában van... ha van egy stratégiai pakkod annak a fedezetével is nyomhatsz szép számokat.
Ket tetelem van.110 db, es 150.Ez nem nagy penz, de tobbszor bejon,ha mar a gep elott vagyok, es latom a kereskedest.De ha mar 50 ft al feljebb rakom nem teljesul.Megfogadtam pedig, hogy szigoruan betartom a 200 at.
Eddig azt gondoltam viszza megy ma, még mindig így látom, de ott még nem adnám el újra. 10.350-en esetleg. Este majd megnézem mit gondoljak holnapra. Garanciát nem vállalok.
és ebben mi a titok? álnéven beírni a valóságot, ne viccelj már...bírom ezt a nagy titkolózást...mintha 100 milliókkal kereskedne itt valaki....tudjunk nagyon jól, kb. pár százezertől pár millió forintig vannak itt fórumozók....
OTP részvényesek ide!