Monduk rafi es erste nagyot mentek ma. Mi lemaradtunk. Ha dax sp futi zöld reggel es 10-en átmegy. Viszont a forgalom gyenge egy nagyobb eladó siman leranthat mibket sajnos.
fél év kinlodásra számoltam. augusztusra összeállhat a pozitziv történet lazán.... addig az EU pénzek is jöhetnek, hitelminositők is javithatnak, csökkenhet az infla is, a háborúban is lehet meglepetés.. stb..tehát szerintem éves viszonylatban még nem kell végleg lehuzni a papirt..
-A részvényt azonban a magyar piaccal együtt alulértékelik a befektetők, a
0,8-as P/BV mutató alapján a vállalat könyv szerinti értéke alatt
forognak a papírok, ami a kockázatok mellett is kifejezetten alacsonynak
számít. Az árfolyam jó ideje nem mutat erőt, 10 ezer forint környékén
oldalazik, a KBC szerint ez folytatódhat a továbbiakban is.
Hülyén nézne ki, ha valaki magától vesz zárás után. Ugyanaz volt az 59k vevő, mint az 52k eladó. Lassan tornázza fel az árat. Vesz-elad. Különbözet zsákban. Zárás után ez nem megy.
Véleményetek szerint mért vásárólja saját részvényét ennyire az OTP? Ezzel akarja feljebb tornászni az árfolyamot esetleg valamit tudnak és be spájzolnak belőle?...... Mi a véleményetek?
Na jótól kérdezed. :) Nem olyan régtől csinálom én ezt a tőzsdét, h ilyen v. más összefüggéseket tudjam, h mikor és miért csinálnak. Fogalmam sincs. Vannak itt nálam sokkal okosabbak, akik talán tudnak neked erre válaszolni, én nem.
OTP részvényesek ide!