Ne foglalkozz ezzel, ha azt írod, hogy sok nyereséget mindenkinek arra is kapnál vagy 2-3 minuszt. Más fórumokban is vannak hivatásos minuszolók. Nem jut eszembe melyiben, de az egyikben fixen osztanak 8-10-et bármire.
Egy hete hogy írtam hogy a nagy forgalom megöli az egyirányú mozgást be is következett. Most pedig azt írom hogy a komótos lassú fel mozgás már nem sejtett újabb aljakat, sőt meg merem kockáztatni hogy hamarosan lesz egy réssel nyitás föl és egy nagy emelkedés.
Nem karogok... orason rsi mingyart ki akad.. pont a 9500 as zona kapujaban ahogy vartam... most ujabb melypont fog kovetkezni a kerdes magasabb lesz e 8500 nal vagy nem.... ha nem akkor 7700 rol pattanhat
a gyenge forgalom jó majd ha megnő és már nem megy akkor kell lépni, ha lesz illeték a kereskedésre akkor itt csak a külföldi robotok fognak valamit csinálni de nem látom. hogy a BÉT kommunikálna megmondó marcival, hogy ez így nem lesz jó meg kellene tanulni számolni az illetéket nem a részvény értékére hanem a profitra kellene alkalmazni az ugye meg most is van akkor azt emelje ha szerinte itt is extraprofit keletkezik
Igen sok szint van és sok abc szakasz célárral! Ez is egy olyan amit most ide teszek, de 3 napos impulzust nem tudom érdemes e figyelni? Megcsinálja a célárat majd visszaesik és újból tovább megy! Trédelni jó, de nem szoktam ezeket mutatni! Itt mindig gépnél kell lenni és nyom ni a gombot....:)))) Lehet ez még fokozni...🤣 https://www.tradingview.com/x/8d6J8lcX
Van még szufla benne szerintem ,sok broki mondja, az emelkedésbe kell venni... Vannak akik most szálnak be. Én oszti fizetéskor vettem megint t-longot. A 9K -9100ft zóna már támasz lehet.
OTP részvényesek ide!