Papesz! Hol vannak ezek a makrók? Na nekem végeztek, szerencsére 908-on elsikerült adno Mtelekomot, Otp-t nem nyitok longot, nekem elment a kedvem tőle 2 long és 1 stop nem jött be nála, rosszak a beszállásaim.
a nemzetközi trend az egy dolog.PL ha európa , usa kedvező vállalati hírek miatt menetel az igencsak kevés hatással van mondjuk az OTP-re, de egy USA makroadat annál inkább !
6120-nál de 6060-nál vettem, bízva a várva várt esésben. Mtelemkom is shortban van TDT-s 2x áttétellel 904-ről, az is felfele ment, lassan zárják a pzimat, legutóbb longoltam otp-t akkor meg azzal szívtam, szóval az elmúlt 3 megmozdulásom szépen negatívba vitt, nem mintha eddig nem abba lettem volna.
USA munkaerőpiaci adatok gyengébbek lettek a vártnál = most megnőtt a valószínűsége hogy szünet lesz a kamatemelésekben. Ezért ugrott meg minden 14:30 után (akkor jött ki az adat)
De az ég szerelmére ha egy részvénybe fektetitek a pénzeteket, legalább kövessétek a piacokat befolyásoló híreket !!!!!!!!
Törölt felhasználó2006. 08. 04. 15:53
véleményt várok!!
6190-nél tartunk.lehet,hogy egy NOSTREDAMUS veszett el bennem?
szépen haladunk.ha igy megy és minden ok lesz jövő héten,szép napoknak nézünk elibé.
beszéltek itt arról,hogy minnél nagyobbat esik az Oti,annál nagyobbat ugrik.azon nem gondolkodtatok,hogy most ez a 6000 volt az alj és innét up-ol fel a kedvező makro adat véget.ráadásként ne felejtsük el,hogy volt egy folyamatos felvásárló(ÁEB),ez is biztató a jövőre nézve.talán ha ők nem lettek volna,akkor igazán down lehetett volna.én bíztam ebben,ezért tartottam.
Törölt felhasználó2006. 08. 04. 15:45
Nem tudom de valami nagyon pozitív dolog történt hogy így huzzák fölfelé . De minden vezető papír megindult .
De egyébként egész európa felfelé tart !
OTP részvényesek ide!