Kiegészítenélek még azzal a mondással is "Az összes optimista zsidó Auschwitz-ba végezte, a pesszimisták Amerikába menekültek." Az a helyzet vannak olyan pillanatok az életbe amikor kifizetődőbb pesszimistának lenni.
Értem én, csak van a reális, átgondolt félelem, meg az óvatosságból adódó és van az ész nélküli, ahol minden hírre felszámolom az egész eletemet és elmenekülök a világból is c. Óriási a különbség.
Miért lenne három jegyű OTP? Ha a 2009-es recesszió tartós maradt volna a pánik után az OTP 3500-4000 Ft-ra egyébként is visszajött volna. Nehéz azt ugyanis tartosan elhitetni a befektetőkkel, hogy recessziós időszakban is jövedelmező a cég, ezzel szemben a könyvszerinti értékének negyedén forog a papír. Kizárt dolognak tartom, hogy csődbe menne az OTP, csődközeli helyzet indokol 1500 Ft-os árfolyamot tartósan. Háromjegyűt az euró övezet összeomlása esetleg.
Az látszik szvsz, hogy hanyagolják a magyar piacot. Így sem emelkedésben, sem a nagy esésben nem vagyunk benne. (még)
Pangás van...
Viktornak meg köszönjük a 289-es EUR-t.
A törlesztőm szépen fog emelkedni...
Még mindig nem tudom, hogy kivágjam-e vagy nem a papírjaimat. Mintha lefelé sem nagyon akarna menni...
OTP részvényesek ide!