Nyugi, nekem meg Molom van szép kis bukóval 15800-ról... :(((((( Még a 15 k-t se birja már, pedig az én céláram 16500! :)))
Kérlek, ne nevessetek nagyon...:)
A Fukusimai atombalesetnél sem mondták el mi van. Jóval később, amikor már nem kapott akkora sajtó-visszhangot, akkor beismerték, hogy rosszabb a helyzet mint a Csernobili volt. Majd, ha figyelünk, később megtudjuk, hogy csődhelyzet volt.
A részleges csőd, amikor nem kapod vissza a teljes hitelezett pénzedet, mert tönkre ment az, akinek adtad.
Az állam kötelezi a bankokat a veszteségleírásra, ami önmagában teljesen törvénytelen, kivéve, ha csőd van. Ezért mondom, hogy valószínű csőd van, csak nem mondják ki.
Ha nincs csőd, és úgy hoznak meg ilyen döntést, az a nagyobb baj.
MÉG MINDIG NEM TUDOD ABBAHAGYNI????
Mindenáron szét akarod verni a topikot???
Te engem NE tanitsál semmire, mert először neked kéne TANULNOD!!
Akkora okostojásnak és észkombájnak érzed magad hogy idejárhatsz másokat TANITANI????
Ennyi ésszel....
Megindult a szép lassú visszarendeződés a devizahitelek fix árfolyamon történő végtörlesztésével kapcsolatban.
Ráadásul, információink szerint az elmúlt napok lázas tárgyalásai nyomán nem elképzelhetetlen, hogy a kormányzat további, a végtörlesztés igénybevételét szűkítő megoldásokra is rákényszerül.
OTP részvényesek ide!