Grat a tegnapi meglátáshoz SNAPSZ! igazi tanári munka. Előre beírni az irányt+alátámasztani chárttal, aztán a zárást is beírni......ebből lehet tanulni... sok ilyent várunk még....és persze ha nem nyerő(esetleg) az sem baj.....
jó reggelt! én továbbra sem adtam fel hogy logikát találjak a mozgásokban. sp ez a terv továbbra is . a short trigger a csati teteje lenne......3950-4400 attól függően hogy mennyire impulzív a mozgás... https://invst.ly/tde85
Pedig semmi mast nem kellett volna tenni, mint megvenni az indexet es megvarni a kemenybe bevesett szamokat:) Kismillioszor kiveseztuk mar, a jozan esz es fundamentumok mar reges-reg nem a tokepiacok szereploi. En ezt a mai FTSE es Barclays mozgast egesz egyszeruen nem tudom felfogni... Adtam BUX 41600 korul, mondom azert ev elejen csak esunk 1-2e pontot...bilibe logott a kezem.
Delirium?! Vegtelen penz, ez az ami futi a piacot. Nagy ivben tesznek arra, jo-e a vakcina avagy mennyi a fertozott, arrol nem is beszelve, hogy akar Kanye West is lehetett volna az USA elnoke, amig a jegybankok ontik a lovet... Meddig tart? 1 napig? 1 hetig? Vagy meg 1 evig? Senki sem tudja! Ami biztos, 500 milliard euro es ennek tobbszoros mennyisegu dollar megfeleloje omlott a tokepiacra, boldog-boldogtalan tozsdezik, mert bo 10 eve nem tudsz ugy papirt venni odakint, hogy idovel ne legyel ordas nagy nyeroben... Mondjuk nalam a mai FTSE sok mindent vitt az elmult 10 evbol. Csak deviza, reszveny zero!
Hát nekem is megfordult már a fejemben párszor. Nagyon találó a hasonlat. Persze Róma sem 1 nap alatt bukott meg, eltartott egy darabig a haldoklás, és közben még ment a duhajkodás is. Mert a vége felé egyre jobban abba menekültek a gondok elől.
Róma végnapjaikor is ez ment. Ettek, ittak, mulattak, hogy a többit már ne is említsem, aztán csak vége szakadt, cirka 1000 évre...nem mondom, hogy innen vége a világnak, de ahogy az antik világ megbukott, miért ne bukhatna meg a mostani is...
Mert a pénznyomda majd csak később hozza meg a "gyümölcsét". Rövidtávon most örömködés lesz, pénzeső. A tömegeket nem fogja érdekelni, hogy most fogják eldorbézolni a jövőt. A buli a lényeg, jól ki is fogja tombolni magát még ez a bika. Néhány hétig szinte biztos, ha csak a COVID bele nem rondít. De eltarthat akár tavaszig is. Én nem hittem, hogy elviszik a demokraták mindkét posztot. Neked lett igazad.
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..