Közben csúnyán beszakadt az arany. 11% nyerővel zártam a shortot. EBGOLDTS11 -ben csak én kereskedtem ma. :) 760.000-Ft. a nyerő. Ezzel meg is csináltam a havi kitűzött célomat.
lol ezt nem mondod komolyan :D noh ez tényleg szégyen ha ez valójában így van. Az nagyon szép főleg ha abban a két napban van egy ordenáré zuhanás ameddig eladni sem tudod. Akkor tényleg KBC lesz ebből mostmár.
Az OTP rendszere így működik. Minden XETRA-n vett papír 2 nap múlva jelenik meg és mindig a tegnapi árat mutatják. Ja és, ha eladod a papírt, akkor is 2 nap amire megjön a pénz és nem tudsz addig venni semmit belőle, mert nem jelenik meg az átvezetési számlán. Valószínűleg még a '90-es években élnek. :D Javaslom, ha külföldi papírokkal akarsz kereskedni, akkor válassz másik szolgáltatót.
Az, hogy kereskedhetsz, az nem jelent automatikus adatszolgaltatast, ezt speciel tudom, mert idehaza mar futottam bele ilyenbe. A papirt megveszed, de arfolyamot nem kapsz ra...
az rendben hogy befektetési jegy, de most egyik banknál veszem akkor azonnali másiknál meg T+x napos? Az adatszolgáltatást szerintem is kihúzhatjuk hisz az OTP-n lehet xentrán kereskedni. Csak ezeket a balfékeket elérni sem lehet. Írok nekik aztán visszaírják hogy ebben nem tudnak segíteni, keressem a bróker kollégákat. Közben napok óta próbálom telefonon is keresni őket, de vhogy azok soha nem dolgoznak.
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..