Olyan tengelynek már volt tagja ez az ország, amiben a németek vitték a vezető szerepet. tengelyhatalmaknak hívták a szerveződést, ha az emlékeim nem csalnak. Nagy pofára esés lett a vége. Főleg nekünk.
Orbán nyugodtan hátradőlhet. Német-lengyel-magyar tengely alakult ki, mivel a németek javaslata ez. Ha most pl a hollandok kezdik húzni a szájukat akkor nyugodtan lehet mutogatni, hogy lám mi mindig is a megegyezés pártján álltunk. Orbán tetszik vagy nem, de megnyerte politikailag a csatát szvsz...
Igen, ez az a pont amire valószínűleg hajtanak Orbánék, de pont ez az amibe nem biztos, hogy a többi EU tag egyöntetűen bele fog menni. Merkel is azt nyilatkozta, hogy dolgoznak a megoldáson, de még nem dőlt el semmi. Most sokan örülnek, mert azt olvassák ki ebből, hogy megvan a megállapodás. Ha nem lenne ez az utolsó pont, amit kiemeltél. Talán én is tudnék hinni ebben. Meglátjuk, kíváncsian várom a folytatást. Én egyelőre mozizok. Az előadás izgalmas, mondhatni érdekfeszítő!
Mondjuk talán borítékolható volt a lengyel hátraarc. Magyaro. is bukna a vétón súlyos EUR milliárdokat, na de a lengyeleknél ez sokkal nagyobb szám. 64 Mrd EUR, ha a hírek igazak. Azért már megéri belengetni egy előrehozott választást. Magán véleményem, de szerintem 4 Mrd EUR-ért is megérné.
:D alig várom! valamit tényleg találni fognak. vagy ha nem, akkor letörés lehet a vége... de csakis Január 2.-ától :D megint fogom a fejem hogy erre számítottam magam is (év végi szépítés) , viszont most csak partvonalról nézem :) van ez így.
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..