Ezekkel a chart mintákkal az a gondom, hogy mindkét irányra lehet betenni több korábbi mintát is. Nekem ezek egyáltalán nem segítenek eldönteni, hogy lépni kell vagy sem, mivel nem "objektív" adatok.
Otpre tettem mintát( kicsit korábban kellett volna a nekirugaszkodás és egészen400-500 szintig min) molra tettem mintát és azt mondtam még ez a hét pocsolya és utánna tisztul a kép.. Richter papírforma.. Buxnál írtam egy lokális csúcsot.. ott lesz a vízválasztó.. meg a havi bux gyertya..
Szerencsére. Én mindenképpen.. De Mindenkit erre bátorítok.. Ajánlom figyelmedbe , hogy a chártot kicsit szélesebb timingban figyeld.. Zőldbéla is ilyen “rövid “ chártot tesz be.. Pedig nem árt látni hogy mi volt előtte..
Egyébként napizni (long irányba) kb. mindegyik jó. OTP kitörésben, a MOL nem akar esni (pedig jó lenne, ha lemenne 1800 közelébe), a Richter pedig valószínűleg bejárja a mai felső kanócot megint.
Részvény nekem is, abból se sok. 12070-en vettem bele múlt kedden. Ha az árbócot nézzük akkor olyan 14800 lehet a célár definíció szerint, de erre nem tudom mennyi esély van. Nekem 13200 körül van az első céláram, ha eljut addig megfontolom vegyek-e még vagy dobjam.
Gondoltam egyébként. :) 11900-nál vettem belőle, vártam lentebb is, de ott már nem kaptam (sima részvény). Megpróbálom kifuttatni ameddig csak lehet. Mennyi a zászló célára?
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..