Oroszbarátok: személyeskedni, gyalázni, ócsárolni. PLaci egy kommentet nem tud írni anélkül, hogy ne személyeskedne vagy ne gyalázná az ellenoldalt. A mások oldalnak meg ne adassék meg a jog úgy védekezni, hogy egy tiltott dologra így reagáljon?
Mondja Pityu, miután ezt böffentette: "A logika nem az erős oldalad. Vagy nem nézted meg miről szólt a vita vagy nem értetted meg. Persze általában nem érdekel semmi, csak szőnyegbombázás szerűen szórod a zagyvaságaidat."
Ha már a realitás, a tények nem zavarnak, akkor nyugodtan mondhatod, hogy Elon Musk és Donald Trump, stb. is agresszorpárti! Vannak politikai realitások, okozati összefüggések, kiváltó okok és következmények, biztonságpolitika és stratégiai célok, stb. Ha mindezeket figyelmen kívül hagyjuk, akkor olyanok leszünk, mint Bódis Kriszta Csipke Józsikája!
Nem szuverén állam, nincs pénze, nincs fegyvere...ez kb. annyi, hogy nem létezik az állam. Hozzátéve, hogy utoljára azt mondta, hogy "Ukrajna nevű ország nincs, csak Ukrajna nevű terület". Mit szólnál ahhoz, ha Magyarországról írnák ezt, hogy mi csak egy terület vagyunk, nem ország, nem nemzet, egy terület, amit bárki elfoglalhat, ha ráér erre.
Nemhogy elolvastam, hanem - veled ellentétben - értettem is! :) Ne vádolj mindenkit hazudozással, ha nem értesz valamit. Van annak egy másik módja, megkéred, hogy magyarázza el! :)
Téged is ki kellene tiltani, mert már többedszer személyeskedtél. Legutoljára azt mondták neked, ha nem hagyod abba, végleg kitiltanak. gyűlnek a rosszpontok.
Ha nem érted, akkor legalább hazudoznod se kellene! Megszámoltam az elmúlt napokban azt, hogy hány helyen írtad a másikra, hogy hazudik akkor, amikor nem értett valamit, hát, nem volt kevés!
El se olvastad, miről beszéltünk Mrdochkal, látszik, csak ész nélkül beállsz mögé. Mikor hazudopzok én, pajti, Azt ti szoktátok, Murdoch ráadásul nem is feltétlenül hazudik, csak egyszerűen ír valamit, betesz egy hamis linket, szóval nem érti mit csinál. Az által nem leszek hazudozós és alulinformátlt, mert et azt mondod, attól lennék az, ha a vitában érvek alapján mondhatnád ezt, de abban rendre alulmaradtok.
Ukrán barátok egyik jellemvonása. "tiltani,felnyomni,beköpni,jelenteni" Orosz barátok??? Érdekes de én még nem olvastam ilyent egyik forum tagnál sem. Na ez vajon miért van? Vagy Trumpra lőtek, Bajdenre miért nem? Érdekes különbség. Elgondolkodtató! De sokat nem gondolkodnom,sajnos vannak ilyen emberek is.
OROSZ-UKRÁN háború