Amúgy ez az Őrmester is 20-25%ot emelkedett mióta mutatom a charton. Nekem mindegy. Elfogadom minden rossz, főleg én, és minden amit mondok, csinálok. Trollok élete ebből állt mindig. Nekem teljesen mindegy, csak engem ne fárasszon a baromsággal
Nem tudom mi sult be. Én elore kirajzoltam, ott van topikban. Lefele tetotol aljig shortoltam, ott pontosan aljan elore forditottam es ugxanilyen hati erteknel eladtam. Latod ez a trollkodas. Folytatod tovabb majd a pihit a topikban. Erre a baromsagra, trollsagea senki nem kivancsi. En minden nap nyertem vele.. milyen felsules. Osztalekot is leirtam az lesz, ezt vartuk. Hati kamattal is jol kalkulaltam, mert tol-ig kijott. Kar itt offolni es trollkodni
Csak Figyelj, sikerülni fog. Azt kell tudni, hogy van 2.6 millió db rv, ebből 325000 bodorkosnál, aki ezt ki akarja szórni. Elmúlt másfél évben már eladott 100.000 dbot. Azért jött le idáig. Ugy tűnik 400 alatt nem adja. De mivel nincs, eddig nem volt nagy közkéz, igy nem pörög a papír. Ezt a 13%ot is ő tömte ki java részét. Szóval figyelni kell mert van még közel 12% öntésre váró rv, plusz az éneklő mester is. De nincs vevő. 160 millió ftnyi rv keresi új gazdáit. De senki nem akar évekre beragadni ide mint Hali. Úgyhogy a 1 vevőre jut kb 10 menekülő, abból 1 nagy, 1 hathor, 1 te, 1 úttakarító, többi kisebb beragadt kusbüfi. Rakd be eladásira ahol úgy érzed örömmel szabadulsz tőle aztán vissza se nézz, bármennyi is utána a árfolyam.
Nyug- alom!😉 ''"Szeressétek egymást gyerekek!'"😁 Örüljünk annak, h. egyre többen tévednek a Bét placcára, ÚJBOL!!😉😊 Tiszti becsület, s nyugalom legyen veletek!😆
Őrmester részvényesek ide