Pedig de! Annyit ér! Valami 80millió hasznot csinált 1 év alatt! Max. 1,3-1,5 milliárdot érhet! Az a baj, hogy több hasznot csinál a cég, ( olyan 300millio per év), de elfolyik útközben. Nekem ez a Kincs család óriási csalódás!Nagyon szélhámos társaság.Nem lesz nálunk soha az, hogy nézzétek csinált a cég 300 milliót!Mert nem akarják!Akkor kijönnének a fényre, és a NER láthatná a számait, ezért inkább takargatják legális eszközökkel.Félnek a felvásárlástól!
Nekem valami olyasmi rémlik hogy az 1 vagy 5%-ot átlépte 2000 körül és Ő tett javaslatot hogy ötödöljék a részvényt...rosszul emlékszem? Álmodtam? XD Nem tudom miért rémlik ez
manapság nem,90 ben éretségi és egyetemi végzettséggel voltak,ugy 10 évig és a fizetések bőven átlag felett utána elkezdett cigányosodni.látjuk mi van most és böven átlag alatti fizetés van-
Van neki még rengeteg. Úgy látszik ezzel nagyon rossz lóra tett. Nyilván kell adogatnia , hisz meg kell élnie valamiből. Kurva nagy szerencséje volt hogy idejében kiszállt setből szép nyereséggel, viszont itt jól megszopta szegény 😟
Őrmester részvényesek ide