Valószínűleg mesterségesen tartották lent az árat,hogy olcsóbban begyűjthessenek...
Törölt felhasználó2021. 11. 14. 12:32
Csak ha ennyi munka volt 1 évig miért kellett várni .Ez azért hatalmas idő.És nem beszélve arról aki itt várt bevétel kiesése volt addig.A tizedeles után elment téli álmot aludni a papír.
Jók az érveid... Van rálátásunk erre a szakmára Ilyenkor a meglévő állomány dolgozik brutál óraszámokban és külsős kollégákat alkalmaznak Egyszerűsített foglalkoztatásban/valahogy azért mindig megoldják/a folyamatos üzemeltetés nem állhat le (bizti őrök,takarítók,karbantartók)
Az eü. és a szoc.szférában is van megbetegedés, ennek ellenére áll a vár!👍 Az őrmester megszagolta az "egyéb piacot, a megszokottakon túl is van munkájuk..‼ Hajra!!😊
Ezt csak a tények alapján írtam. Nálunk cca.20-25 őr van. Múlt héten temették egyiket (igazoltan covid miatt). Ezen a héten 3 lettek azok. A maradék 300-350 órában tja a szolgálatot. Nálunk ezek a tények, ezért írtam. Ebben a szektorban semmi nem számít....
A vagyonvédelem, távfelügyelet, coviddal összefüggő egészségügyi, biztonságtechnikai feladatok sokasága, stb😊 Ezek a feladatkörök csak sokasodni fognak, ami feltételezhetően a bevételt is növelni fogják..📈🙏 //Akkor mi a baj⁉️, mert vannak ám aggasztó szólamok is😪🤐😭// Szerintem jó helyen parkolunk, ha mások is látnak benne fantáziát, akkor nem kérdés, h.merre fogunk haladni. Az aki 1-2 éve itt napozik, az is azért van itt, mert reálisan optimista!😊 A jövőt árazzuk, s kiváncsian figyeljük‼
29222db forgott pénteken. Közkéz kb 15%-a Hali es barátainál lehet még szép pakk. Nem forintokért jött a cégbe. Erős kezekben is… Sztem gyűjtöttek pénteken…. De majd jövő héten kiderül, valami történt… Jöhet hir, valaki irta új tulaj akarmi….de lehet speka egy napos volt. Nekem csak annyi volt az érdekes, hét elején lehetett látni lefele az ötös könyvben 0 Akkor felfele is megtéphetik is akár, és megint split/akarmi…
Őrmester részvényesek ide