Leküzdik az árat, felvasárolnak. Azután betolnak egy új szerződést sok€-ért valami multival. Had menjen vissz a vásárlókedv. Csak muszáj gyorsan, mert kiszvárog.
Ebből nehéz ügy 6k-t venni napon belül. Igaz, kedden is volt egy alsó limites nap by the way. Persze úgy összejöhet a bevásárlás, ha van olyan barátod, aki előre tudja, hová tart a papper. ;)
Valószínűsíthető, hogy kell még valakinek, valakiknek és tovább folytatják a jövő héten, a Kincs család meg nézi, ahogyan hülyét csinálnak belőlük, mert hogy egy ilyen manipulatív hét után a bringám őrzését sem bíznám rájuk. ;)
én eddig nem figyeltem, csak ma mondta egy barátom, hogy alsó limitre tart a papper. Na mondom, régóta esik? Egész héten. Akko veszek. :D Nem sokat, hétfőn veszek még 6k körül. :))
A heten tortentek alapjan nekem inkabb a paraztatas , panikoltatas volt amit lekoveteztettem. Ha kell meg a papir valakinek , valakiknek akkor tovabb csinaljak a maihoz hasonlot . Velemenyem szerint meg kell allnia ennek a " leverem az arfolyamot " mert mar veszelyes szintekhez er , ert a papir. Innen meg szepen biztosan visszamehet a papir 10k -12k koze, ami egy uj kitoresi szint lehet a tovabbi emelkedeshez ( 15-18k).
Mennyiséget csak így lehet venni ebben a papírban, ahogyan ma történt, de ezzel a módszerrel 1 héten belül visszatér az árfolyam oda, ahonnan kitört, magasabb pakk átlaggal, akkor meg minek... ;)
Július 10: Bodorkós László részvényes bejelentése alapján a részvényes Őrmester Nyrt.-ben fennálló részvényállománya 26.463 darabra emelkedett, amely a Társaság alaptőkéjének 10,18 %-a Most
Őrmester részvényesek ide