Nagyon jól adtad, és vetted is ebben az esetben. Kb ezeket a szinteket kellett volna nekem is megjátszani. Utólag belegondolva, lett volna rá lehetőségem, csak nem voltam elég eltőkélt.
Ha lett volna ilyen, már régen beírta volna akkor, amikor anno szó volt erről. Én egyik alkalommal sem voltam gép előtt, így 710-en adtam el 70.000 db-ot és csak 580-on vettem másnap egy nagy pakkot.
Szerintem van akinek sikerült a 805-ös kiszállás és a509-es visszaszállás, csak nem írta be ide. Itt a fórumon nagyon hozzáértő emberek vannak csodálkoznék ha ezt nem játszották volna meg. Én 780-ra akartam betenni a stopp-ot az nap este mikor 805 volt. Sajnos nem tudtam gép előtt lenni napközben. A visszaszállás is egyertelmű volt, hiszen kb 400 millió szépen, folyamatosan olvadt el. Persze ezt is lekéstem volna, hiszen valamikor 12:40-kor kerültem gép elé, akkor már megindult az erős vétel.
Ilyen prioritást élvező holding még nem volt a magyar tőzsdén!Szakad ránk az uniós...igazából pénzjegynyomdás pénz ami igazából senkinek se fáj😃.A kormány is velünk van.Választások előtt vagyunk mikor igazán meg kell mutatni hogy " dübörög a gazdaság".Mi kell még?😎
Akkor mikor 1700 milliárdnyi állampapírt megvesznek.Kb 500 milliárd elmegy csatornázásra.Mellettünk a hír korházakra 700 milliárd.Ide meg nem jutna a nagykasszából vagy 10 milliárd???
Ha nem lesz meg a profit akkor beteszik " külső forrásból " , hogy nem hozzák a számokat ettől abszolút nem félek, kivéve ha szándékosan akarják.Gyönyörű számok lesznek.Választások előtt nem hinném , hogy magyarázkodni valót hagynának.Később lehet.Most nem.
Nagyon jó meglátás!!! 3 Ft-nál negyvenedeltem a tőkémet, most a hígitásokkal együtt a tízszeresét éri!!! Nem bukni volt nehéz 10 éven keresztül, hanem tartani kb. 1,5 éve!!! "...Ami nem öl meg az megerősit..." Így volt ez a Phyl-el is!!! JK!
OPUS Global Nyrt.