Portfolio tud pozitív hangvételű cikkeket is írni a BÉT sztár papírjairól:http://m.portfolio.hu/vallalatok/csak-egy-aprosagra-kell-odafigyelni-es-meghatvanszorozhatod-a-penzedet.271951.html
én nem adtam mínuszt, igaz pluszt se....belenéztem, nem tetszett....nekem túl tömény.....igaz nekem más sorozatok sem tesztenek....amikor 25 éve mindenki a Dallast bámulta, én azt se néztem....egy 90 perces mozifilm még úgyahogy leköti a figyelmem...a Margin Call-t elsőre végignéztem, másodszor már untam a Wall Street farkasát is felénél eluntam
Erre gondoltam. :) Ebben igaz, hogy van hely, de annyira kevés, hogy bmelyik kisbüfi ki tudná lökni belőle. A másik kettő már bővebb, és szerencsére az alján járunk, tehát az irány elvileg fel. Ha nem, akkor a napokban kiderül. :)
Mobilról kell nyomni, ott nem írja mennyi plusz és minusz van! :D Amúgy sosem értettem az itteni topikokban a sértődéseket a mínuszok miatt, semmi jelentősége, de tényleg semmi.
Mi is kivégeztünk asszonnyal a Billions-t, hát az valami zseniális sorozat! Nagyon jók a karakterek, meg hát nemsemmi mi pénzekkel játszanak a valóságban is, nagyon kemény :)
OPUS Global Nyrt.