Köszönöm szépen. :) Részben félreértés volt, én meg elírtam az egyik sorban a dbszámot. Sajnos nem milliós, csak százezres. :) Az "Opimus" topikban megszoktam, hogy öntik az emberre a sz@rt. Én nem veszem annak. Azok az igaz emberek, akik - ha tetszik, ha nem - elmondják az őszinte véleményüket, ami építő jellegű és nem rombol. Pár hónapja Bandi (aki olvassa rendszeresen, tudja kiről van szó) összeírta, kinek mennyi van, és megalakult a "tartjuk sokáig" klub. Na, ott 5.000-1.000.000 db-ig adták meg az Op(im)usban való tulajdonlásaikat az emberek. Én egy őszinte kisbüffencs vagyok, csak a türelemről szerettem vna papolni, nem dicsekedni, bár ember volt a talpán, aki a régi topikban a sok rosszindulatú lebeszélő szorgalmas nyüzsgése ellenére tartotta az Opit. Lassan megedződünk mi is. Remélem, a kételyeket sikerült valamelyest csökkentenem. Longban vagyok érdekelt felbeszélni nem szándékozom, de - a tapasztalatok alapján - rendkívűl Optimista érzéseim vannak. :) R.:667 Forg.:150M
Well, a kérdés nem az volt, hogy az adott kifejezés mit jelent. (Hanem, hogy az adott kontextusban a kérdező pontosan mit akar kérdezni (kérdőjel volt), vagy esetleg állítani. Üdv.
Egyébként a lebeszélők miatt rengeteget eladtam én is tavaly :( tehát ebben igaza van Baboskonak, a félősebbek, tapasztalatlanabbak simán összecsinálják magukat és bukóban dobják a fenébe a papírt, megúszván a nagyobb veszteséget. A Nővérem és az Apám egy hét alatt milliókat buktak a Phylaxián, mondván, nem tudták nézni, ahogy olvad a pénzük :(. Bevallom őszintén, amikor tavaly 16Ft-ról lement 10Ft-ra, én se voltam túl hepi. A rosszindulatú trollok meg jöttek a "Reccs", "Zuhé", "csőd", "kivezetés", "én szóltam, hogy vége" stb. szöveggel. (Babosko: - R00 kimaradt). Én, aki a Synergon-t kivezetés előtt kicsivel eladtam 95%-os bukóval, nem kicsit remegtem (kb. két hónapos tőzsdei "tapasztalattal"). Aki alátámasztja észérvekkel, a véleményét, az nem troll, de aki, csak úgy butaságokat ír, szándékosan félrevezeti a fórum tagjait, valótlant állít (mert nem vette fel a szemüvegét, mielőtt az árfolyamot megnézte), az közvetlenül kárt okoz(hat) itt a kevesebb információkkal rendelkezőknek. Ha vki jópofáskodik, az más, de azt jelzi valamilyen formában. Remélem, senki nem csinálta össze magát 660 alatt! :) R.:670 Forg.:134M Ft
Szia, Szkrik! Valóban, félreértés áldozata vagy. A portfolióm EGYENLEGE 9 számjegyű (100M), ahogy írtam. Az "örökölt" pf-ban 27 Ft-os Opi volt, de azonkívűl vettem még 2015 dec.-től folyamatosan, sőt 2016 áprilisában leszúrt 10 Ft alá. Ha elolvasod, világossá válik. Köszönöm. Üdv Neked is!
Kedves HoStrucc! Megvilágítom: nagyapád megkér, hogy "rittyencs má nékem egy izét, onokám, hogy írni tudjak topikologikusan"! Te megteszed, segíted, közben olvasod a topikot, az öreggel megvitatod a dolgok állását, stb. Majd a jó öreget kiokombólintják a forumról (tudod tanuja voltál). Ő nem akar írni, te pedig néha szeretnél pár dolgot megosztani itt. Csinálsz egy új nicket? Persze, lehet.De én egyrészt nem akartam vele az időmet húzni, másrészt úgy gondoltam, hogy így korrekt, hiszen a nagyapáméban én is benn vagyok, meg ő is bennem. Vállalom a kontinuitást. Hát ez lenne az értelme. Ezt a kérdést nem igazán értem: "Bukod a 10es szintű orkot egy új nickel ?" Ha jobban artikulálnád, talán tudnék rá válaszolni. Üdv. Géza
2k.nál eladod? De azért amikor majd kicsit leöntik 2500ra, akkor ugye visszaveszed? :) Honnan tudnánk, mi a jövő. Lehet, hogy jobb osztalékot fog fizetni, mint a Tcom... R. 670
OPUS Global Nyrt.