Nem.tudom.figyelitek e , de.azért ebben a 480-520 kozotti savban , ma is , es az elmult napokban is szep forgalom volt ! Szamomra ez biztato , mert itt mar sokan dobaljak el , de ugyan akkor veszik is !
Konzum jól áll.... Józan paraszti ésszel belevennék az opusba... de nem vagyok józan:) szerintem lessz ítt profit Ki kell várni. 490 már elég vonzó lehet Viccet félretéve te,hogy látod?
Ki tudja mennyi papirt akarnak meg eladni. Lehet akar 1-2 milliot is. Az meg egy kis ido azert. :) No, meg nem mindegy milyen szinten, hogy ne boritsak be.
Turkiz ! Ezt támasztják ! Itt az ő forgatókönyvük érvényesül ! Pocsék jelentés ! Hajtják kifele az embereket ebből a papírból egy seprűvel , hogy :" tessék kereskedni szépen , nem ülni a feneketeken ! " Ha meg nem megy szép szóval , majd a mohóság, és fépelem kombója megteszi a magáét :)
Na ne már, azért 500 körül elég szépen vették ma, ráadásul a napos gyertya is jó lett. Vigyázz mert Jockey mindjárt kifaggat arról, hogy áll az Appeninn! :D
Miért bukott volna. 340-től 750-ig folyamatosan emelkedett , egyértelmű volt hogy lesz korrekció. Majd amikor jönnek a jó hírek pl. Takinfo apport akkor újból megindul.
Én azért nem így látom. Nem kellene túl spirálni a dolgot. Bár én is néha bele esek ebbe a csabdába. De ha igazán átgondoljuk, még igazán konkrét kimutatást nem tudunk az ML pairokról. Úgy isten igazából, mint pl. az OTP-ről. De majd kiderűl.
Ez tény. Lehet , hogy most bepezsdűl. Bár a mai nap is bizakodást hozott a mai nap , kb. 4%-os esés után, de valahogy a megindulás után még is visszaejtik az árfolyamot. Sok embernek ez fejtörést okozhat. Nekem is.
Opus Global Nyrt Forecast