OPUS Global Nyrt. Szégyelld maga gyuripapa . Ha nem egyezik másoknak a véleménye ,te írtad a szúk csoport kitilttatja. Elemzéseid semmit nem találtak el ,de te mindig!!! kimagyaráztad?
Szia! Azt mutasd már meg nekem is, nem emléxem, hogy írtam volna elemzést futurba...ellenben van belőle rvem ..valszeg kommenteltem valakiét..arra viszont biztos nem buzdítottam senkit, hogy adja el vagy realizáljon veszteséget.türelem!!.egy ilyen papírban 5-10% hullámzás akkár napon belül is lehet ha ennyit nem tudsz elviselni akkor javaslom hogy vegyél kincstárjegyet és hagyd a tőzsdét. Alap pokers mondás: ha nem tudod, hogy ki a balf@asz az asztalnál, akkor te vagy az!
nem jot össze sajnos :/..láttam az Elliott elemzéseket, ebből nekem az jott le, hogy már lassan a CD szakasznak kell jonnie, ami ugyebár felfelé mutat..lentebb írtam, hogy a hét közepe lehet a forduló..így marad a mozi és ülni kezeken
ma megfordult a fejemben h bukóval is eladom és lentebb több rv-t vissza tudok venni. de rem erre nem kerül sor. ha kiültem 590et akkor még birom egy kicsit.
jó hír mert körvonalazódik h mi is lesz. most mozgatják a pénzeket is h legyen kp a bankokra. viszont sztem 1-2 év mire ez egy működő valami lesz valószínüleg a takarék hálózatban. A diófába is lehet azért szállt be az Opi h legyen még cash, amúgy nem sok értelme van. Csak azt remélem h az Opi nem akad meg. Kellene ide is valami hír.
Fürdőket vesz a KonzumTőkét emelne a Konzum, összesen 30 milliárd forinttal, amit apporttal és Konzum részvények zártkörű kibocsátásával tenne meg. A tranzakciót 2018. február 28-ig tervezi lebonyolítani a társaság. A zártkörben kibocsátásra kerülő új részvények értéke a tegnapi nap záróárfolyama, 3141 forint attól függetlenül, hogy mikor valósul meg a tranzakció. (Ez függ a vagyonelemeket terhelő banki terhek jogosultságainak engedélyeitől, a GVH eljárásától és a részvénykibocsátás engedélyezésétől). Tranzakció teljes értéke 50 milliárd forint, a saját tőkét mintegy 30 milliárd forinttal fogja emelni. A tőkeemeléshez az alábbi tranzakcióknak kell teljesülnie (nem feltétlenül ebben a sorrendben):
A Ligetfüdő által tulajdonolt részesedések megvásárlása a Forrástól (a Heiligenblut Hotel GmbH, a HUNGUEST Hotels Montenegro Doo., valamint a HUNGUEST Hotel Forrás és Napfényfürdő Aquapolis). A szállodák ellenértékét a Konzum PE magántőke alap fizeti majd meg. A Konzum PE nem pénzbeni hozzájárulással teljesítheti, valamint Konzum-részvényekkel, amelyek kibocsátási értéke 3141 forint.
A Konzum PE Magántőke alap a KZH Invest Kft. 100 százalékos üzletrészét, valamint a KZBF Invest 10 százalékos üzletrészét a Konzum rendelkezésére bocsátja, ebből a tranzakcióból a Konzum tulajdonába kerül a HUNGUEST Hotels.
A Konzum PE Magántőkealap tulajdonát képező Holiday Resort Kreischberg-Murau Gmbh 100 százalékos részesedését nem pénzbeli vagyoni hozzájárulásként kerül az ügyletbe, amelynek eredményeként a Konzumhoz tulajdonába kerül a Relax Resort Hotel Kreischberg. Az ellenszolgáltatásként kibocsátásra kerülő Konzum részvények számáról a tőkeemeléssel együtt dönt majd a társaság.
A Wellnesshotel építő Kft. a tulajdonát képező hotel Saliris Resort és a Muraui Ferien Hotel tulajdonjogával vesz részt az alaptőkeemelésben, ellenértékként pedig Konzum-részvényeket kapnak majd.
gondolj bele, hogy amit 650-en átjátszottak a takaréknak, meg az előtte lévő tőkemelésből itt is kihoznának egy hasonló hírt..ciget a nyitásban kiakasztották
előbb jöjjön a megerősítés :)..jó lenne ma egy zöld gyertya..ha nem day-tradelsz az ár mindegy..a trendnek kell felfelé menni:)...amúgy a korrekciós hullám 50-60%át emelkedik a köv hullám..általában
köszi a tanácsot, még kezdő vagyok. és ezeket nem árt jó előre lefektetni. a legnagyobb buliból maradtam ki amikor a longos pakkomat DTeltem. az aljakat meg a tetőket nem nagyon tudom eltalálni, bent is ragadtam. szóval jó longosnak kéne már lennem. de majd megtanulom a leckét. most azon gondolkozom h 670en bukóval kiszállok és visszaveszem 650en de jól gondolom h nem jó ötlet? :D
pár k-val meg tudod simán csinálni, főleg most hogy valaki 650-re állandóan visszaönti, csak nehogy úgy járj mint aki eladta a ciget v. konzit tegnapelőtt ugyanilyen okból:)
Opus Global Nyrt Forecast