A Takinfo a Takarékbank, az FHB, három kisebb részvénytársasági formában működő bank és a takarékszövetkezetek informatikai szállítója és működtetője. Évente sok milliárd.
Szia.Remélem úgy lesz.Én konzumban vagyok érdekelt.Jó nyaralást!
Törölt felhasználó2017. 07. 22. 15:30
link
szóval ha jól értem akkor a pintér z (buda kesh sittes) osztrák szálloda apport eladása után a pénzből buda-kesh (féle) opi papírokat nyamiztak vissza tőlük, valamiféle magán tőke alaphoz (sic)
és valsz (látszik a forgalomnál) a tőzsdén ment végbe az ügylet - s mikor ez végett ért, akkor a vételi nyomás kifulladt. lám be is esett 160-ig a kurzusa))
yo8
kályhás hír mikor lesz?
A bácsinak nem megfelelő a gyógyszerezése... olyan kifejezéseket használ, amiket leginkább falun szoktak használni, ott is inkább a régi "Dolgozó" munkás-paraszt generáció, ami még "Tisztességes" volt, ja meg becsületes is szóval az volt a "Társadalom". Átfogó ismeretekkel bír kortársai nemesebbik felének fizikai állapotáról, lévén, hogy ebben óriási gyakorlata volt, anno csak a falu 1-2 elosztóhelyén volt kezdetben vízmű, és a tesztalanyainál nem volt szokásos a full tisztálkodás. Neki még a sínre fekvő J.A. mesélte a "Döntsd a tőkét" és úgy tudja, hogy akinek ma van pénze az imperialista nagytőkés és "kispöcsű", merthogy ő még "méretben" gondolja. Súlyos eset ... aggódnék, ha a szomszédom lenne !
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.