Bocsi ha megsértettelek. A tegnapi nap vagy háromszor írtam le, mi várható a mai nap. Egyébként vagy 15 éve olvasom a fórumot, hozzászólni csak valóban pár hete kezdtem. Ezért mertem neked is ajánlani az olvasást mert rengeteg információt lehet összeszedni a hozzászólásokból. A 15 év megtanított arra, hogy kinek a véleményét szabad megfogadni és kién kell tovasiklani. Ezért válaszolok most neked és mindenkinek, akik felesleges kérdésekkel és személyeskedéssel pakolják tele a fórumot, mert kezd elmenni a kedvem az egésztől. Továbbléptem.
MAJD AZ ÚJAK IS MEGISMERNEK , sly 36 !
Szomorú amilyen ............ vagy.
SAJNÁLLAK !
Tegnap is te találtál meg mint mindig,
TI az én életemben nem számítotok.
Felejtős !!!
Írj az OPIMUSRÓL ha már ide jöttél.
Én ma már csak az Opimusról írok ,nem érdeletek.
A Phyl veszteséged (többek közt) miatt vagy ilyen ideges ?????
Ezért kát ide jönnöd , ez az OPIMUS fórum.
Téma lezárva .
ÓÓÓÓÓPIMUS, te is arról írj, én ma már csak arról fogok. :-)
SZÉP NAPOT, VIDÁMSÁGOT !!!!!!!!!!!
Hajrá Elci!Neked drukkolok!
Üssed vágjad őket!!!Megérdemlik az elmúlt 10 év mocskolódásaiért!!!Üdv: JK!
U.i.: Akik kitartottak azok vastag plusszban és ez bizony nagyon tud fájni itt sokaknak!Remélem közgyűlésen találkozunk!
Mocsok itt a te szádból folyik sajnos.
Hányadik nicked is van Elcamino, Monk?
Nem véletlenül...
Nézz magadba és fejezd be a mocskolódást! (hogy a te kedvenc szavaddal éljek...)
Vagy folytasd, nekem mindegy, legalább az újaknak is lejön, hogy pszichiátriai eset vagy.
Amugy Katához szóltam, nem hozzád, ő érti az iróniát, amit te nem.
Kicsit hasonlít ez az FHB szárnyalására. Ott is mindenki mondta, hogy Spéder megoldja.
Em lékszem mikor mondta, (real_madrid) hogy most kell venni mert többet nem lesz már 1000Ft alatt.
Lett.
Üdvözöllek !
Köszönjük és viszont !!!
Jól teszed, én is addig fórumozok míg el nem adom a részvényeimet. Ez a mocsok nekem sem hiányzik,DE szembesítem az illetékeseket a mocskaikkal.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.