Azt, amire ma is kértelek többször. Néhány, pontokba szedett, konkrétumokat, összefüggéseket, ad absurdum számokat tartalmazó véleményt, hogy miért vetted/tartod a papírt, milyen fantáziát látsz benne most, ezen az áron?
"Én is kérdezlek téged sokszor, amire nem reagálsz"
Tessék, tedd fel, amire nem válaszoltam? Lehet, hogy sok offolás között elkerülte a figyelmemet. Kérdezz, válaszolok. Én képes vagyok rá. Jöhetnek a kérdések.
Szerintem te nem tudsz magyarul. A lenti szöveged általam kimásolt 3 sorának bizony az a tartalmi összefoglalója, amit röviden írtam. Ezt jelenti. Ha te nem ennek szántad, akkor fogalmazni nem tudsz, de amit írtál, az bizony ezt jelenti.
Értem, hogy poén. De erről beszéltem, hogy értelmes, használható, konkrét gondolatokat, összefüggéseket, várakozásokat egyet sem sikerült írjál a papírról.
Továbbra is várnám, egyszerűen, mert érdekel és mert egy ilyen topicnak ez a funkciója.
Nem olyan hosszú, idézzük be egészében.
Volt már olyan, hogy belenyúltam egy papírba és viszonylag gyorsan emelkedésnek indult. Ez a mázli. :)
Ezzel az Opimussal nincs ilyen szerencsém. :)
Az istennek sem akar igazából elindulni. :)
Talán éppen ezért kell nekem! Meglesz!
(Tudod egy igazán csinos nőnél sem adjuk fel. :D)
Valamikor össze fog jönni. Hogy mikor? ?? :)
Én annyit tehetek, hogy rajta vagyok.
Volt már úgy, hogy eladtam, mert az emelkedést nem láttam stabilnak. Akkor igazam volt. De nem szálltam ki végleg, akkor is jeleztem. Nincs konkrét "elvárásom" 2015-re.
Kell egy kis izgalom. :)
Poénkodtunk karildóval. Te sem vetted komolyan, ezért erősködtél, hogy írjam le a véleményem.
De akárhogy olvassuk, nem látom, hol írtam olyat, amit nekem tulajdonítottál!?
"hétfö, 14:52
...
Az istennek sem akar igazából elindulni. :)
...
(Tudod egy igazán csinos nőnél sem adjuk fel. :D)
Valamikor össze fog jönni.
...
tris"
Értelmes dolgokat itt csak te szoktál írni. Főleg amikor rendeletet értelmezel, vagy nem találsz különbséget realizált és nem realizált nyereség/veszteség között. :)
Ilyet én nem írtam:
"meg hogy olyan, mint egy nő idő kell hozzá, "
Ez a szokásos formád. Kitalálsz valamit és más "szájába" próbálod adni.
Azért remélem jól érzed magad. :)
Igyál mellé valamit. :)
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.