ne mondd már nekem, hogy ha nem ők állnak ott, akkor itt tömés megy :)
ha nem kisbüfik állnak ott, akkor megdőlt a tömés elméletetek, mert ha a nagyok pufferelnek is, a kicsik ebből nem vesznek. nézd vissza az utóbbi 2 évet, alig volt forgalom. ha volt, azt is határidős és 1-2 nagyobb csomag átkötése adta. döntsétek el, hogy akkor most itt tömés van, és a kicsik veszik, vagy a nagyok pufferelik.
nagyon téves a szemlélet. itt egyáltalán nem akarják eladni a tulajok a papírt. akkor nagyon pörögne a kereskedés. lásd a btel. felpumpálták 1000ig az árfolyamot, előtte 500-600 között volt, alig volt kötés rá, majd 1000től kitömtek mindenkit, ment a nagy marketing duma, hogy évente duplázódó bevétel, meg xprime. na, ők eladtak. itt semmi nincs, csak csendes működés. semmi marketing, árfolyam manipulálás.
Ha nem pufferelnék a vételi oldalt, akkor nem lenne senki se a vételi oldalon. :)))))))
Igazából van hasonlóság a kettő között, mert mindkettőnél el akarják adni a tulajok a papírjaikat.
szerintem pedig:
1. nem is akaranak, és nem is lesz itt +20% naponta
2. igazi eladókat várnak, nem maguktól akarják megvenni. (aki tegnap 22-n akarta eladni, az ma miért nem adja 22/23-on?)
Azt gondolom, hogy most már beengedik majd egy jobb kosárba, amikor már intézmények is veszik majd. Ha emlékszel a feltételeket már korábban is teljesítette, ám -amennyire tudom- épp az OPIMUS tulajok nem léptették feljebb a papírt. Lehet, hogy eljött az idő, hogy átkerüljön, ám ehhez most már kellene forgalom is??
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.