Bróker Mária!
Messze már a 74-es beszorulásunk mi?
Lassan a feledés ködébe vész... :-)
Na, azért rajtatok tartom ám a szemem, és néha összevonom a szemöldököm....
Köszönöm, hogy kerestél reggel.
Még aludtam, utána meg dolgoztam.
Felbosszantottatok a legutóbb amikor 2-3-an is kitiltatták magukat az ordenáré beszédjük miatt és mi történt akkor?
Pirossal zártuk a napot.
Hiába beszélek nektek? (ez nem neked szól)
Vettem a fáradtságot és végigolvastam a napi beírásokat és kulturált hozzászólásokat láttam, mocskolódás nélkül és mi történt most?
Szép kövér zölddel zártuk a napot.
Érdekes, de általában van összefüggés az emelkedés - esés és a szép fórumozás meg a csúnya fórumozás között.
SZERINTEM.
Tartsátok csak nyugodtan a vesszőparipámnak, de én így látom.
Ezért is nem írtam egy ideje, mert egyrészt én is tartom a pakkomat és csak mozizok, másrészt meg nem akarom ezzel hiába tölteni az időmet, hogy mindig figyelmeztesselek Titeket, hogy normális hangvételű beszélgetéseket szeretnék itt látni.
És tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
És azt is tudom, hogy "és-el" nem kezdünk mondatot, de most már mindegy.... :-)
Ma megdicsérlek benneteket.
Valamint szeretném megkérni azokat, akik szidják a papírt, akik szerint csúnya vége lehet mert láttak már ilyet, és akik szerint visszaesik 10 Ft-ra meg hasonló elméletek, hogy ne itt negatívkodjanak.
Köszönjük, tisztában vagyunk a veszélyekkel, magunk döntöttünk úgy, hogy a saját pénzünket ide tesszük, mi látunk valami mást is a papírban amit ők nem.
Nem kell, hogy feszültséget és veszekedést szítsanak.
Hú, de hosszú lettem, bocsánat.
Ha holnap jól viselkedtek, akkor megint limites napunk lesz, természetesen felfelé :-)
Egyébként szerintem az itt fórumozóknak kb. 5 Millió részvény van a zsebében, a múltkori összeírásból kiindulva...
Metfolf velemenyere kivancsi lennek azert mit mond most. Kitortunk az emelkedo haromszogbol, es nagy a vasarlasi kedv az biztos. De megis meddig mehet ez fel meg...
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.