Én nagyon nem szeretném, ha az ellenfelek ki lennének moderálva. Bár nem kedvelem a társaságot, de szeretném, ha itt lennének majd amikor napsütéses lesz az idő. Nem kívánok különösebben kajánkodni rajtuk, de lesznek akik nem fogják kímélni őket.
A korrektséghez az is hozzátartozik, hogy én is ülhetek fordítva a lovon. Én akkor persze bele fogok állni.
Azért azt se veszítsük szem elől, hogy alapvetően a tőzsde az igazság osztó. Ha valaki jól lép, az megkapja a jutalmát, ha rosszul, akkor pedig a büntetést. A többinek nincs nagy jelentősége. (Csak szájtépés. :D)
A tényeket soha nem hagyhatjuk figyelmen kívül. A tény pedig az, hogy valamiért nem lehet normális vitákat lebonyolítani a topicban. Én elfogadom. Leírom a véleményem időnként, cáfolom vagy vitatom másokét. Ha van külsős olvasó, aki tájékozódni akar, talán láthat olyan véleményt, amit hasznosítani tud. Végül is ez a fórum lényege.
Azt nem szabad elvárni, hogy itt valaki igazat fog adni a pozitívan gondolkodóknak. Ez épp olyan képtelenség, mint amikor eufória környékén valaki azt várja, hogy a negatív véleménye elfogadottá váljon.
Itt csak a tőzsde mondhatja ki a végső szót. Nekünk van türelmünk kivárni. :)
Sok sikert!
:)
Leírtam már. A pozitívumokat nem vetted észre, a negatívumokat félre értelmezted. :)
Egyébként ne erőszakoskodj. :)
Ha lesz kedvem, bővebben is vitázhatunk. Az szokta elvenni a kedvem a veled való vitáktól, hogy mindent félre értelmezel. Törvényt, rendeletet, eleve az írott szöveget. Ha ez sem segíti vélt igazad alátámasztását, akkor pedig átfogalmazod a vitapartnered véleményét és azt cincálod. :)
Beláthatod, hogy nem mindig vagyok annyira vicces kedvemben, hogy egy ilyen vitába belemenjek.
2014 Q2-Q3 között pedig 31%-al nőtt. (amúgy elrontottad, 2013.Q3-2013Q3-ig pontosan NULLA idő telik el, de ez mellékes..)
tegnap jöttem az árbevétel növekedéssel a Hidashátinál és az Euró Generálnál. Jött a duma, hogy az eredmény a lényeg.
Most írok az eredményről a Wamlser-nél, jön a duma, hogy a saját tőke a lényeg.
NAGYON NAGYON olcsó próbálkozások, és bénák is egyben, mert rendre cáfolom őket. :)
Mivel velem esetleg még beszélsz. ;
Neked mi a tipped a teljes 2014-es eredményre. Kérdeztem korábban, csak valaki szétoffolta a topikot szokás szerint.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.