Ha nem ebbol kell megelned, akkor pihenj, menj el nyaralni/kirandulni/tanulni. Azert, mert elfaradtal, nincs ertelme eladni mindent. Ha hosszu tavon nem kell a penz, keress olyan termeket, amit 1-2 even belul szeretnel csak eladni. En 3.2-es gaznal leszek 0-ban, utana pihi, es gaz arcsokkenes kornyeken veszek ujbol hosszutavra, ha azon is lesz 10-15%, mar jo lesz. ne feszulj be...
persze, igaz, csak elfáradtam fejben 2008-óta szinte folyamatosan van valami papírom 10 éve...szeretném most már ha pár hónapig nem lenne semmim, erre vágyom...:)
Ne izguld tul, ez csak jatek... nem szabad komolyan venned. Olyan penzt kockaztass, ami nem kenyerre kell, az olajjal is mennyit veszodtel, es ev vegere siman nyertel volna vele, ha pszichesen birod. Amugy nagyon hideg van arrafele, szerintem megy tovabb felfele a gaz ara - remelem. https://www.windyty.com/?48.200,20.833,6
próbálok higgadt maradni, továbbra is az gondolom h certi szinten egy 200 környéke benne van 207-2017 én oda várom....az biztos h adatra mozogni fog.....a kérdés az h a tegnapiakat zárjam e adat előtt....azokat zártam volna 190-en ha látom, ezen pipultam be....
semmi gond, nem vagyok fáradt, a tőzsdébe fáradtam bele, szeretném ha egy darabig nem lenne semmim, nagyon rég volt ilyen...de már az is jó lenne ha a gázt lezárnám mielőbb
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.