Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján megjelent közleményből. A KEH...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319
Számonkéred Brüsszelen, hogy miért nem kezdeményezett népszavazást menekültügyben, de a magyar EU képviselőkön, a magyar kormány képviselőin nem kéred számon, hogy ők sem kezdeményeztek ilyet? Érdekes...
"Nem az ügy volt fontos, hanem az, hogy nyissanak ki a boltok"
szerinted mit értettem ügy alatt?
Ha valóbvan ez volt neked fontos, akkor miért nem örülsz h visszavonták és miért károgsz, h ezzel csak elkerülték a népszavazást? Ezzért nem vagy konzekvens a népszavzás mint pénzkidobás kérdésében
"enyébként brüsszel hányszor kérte ki az eu közvéleményét pl. ebben az elmeroggyant koncepcióban?"
Magyar EP képviselő (fityeszfrakció) hányszor kérte/követelte az EU parlamentben, hogy legyen EU-s népszavazás a kérdésben? Ne gondolkodj sokat: egyszer sem...
Nem az ügy volt fontos, hanem az, hogy nyissanak ki a boltok. Előtte rendszeresen vasárnap vásároltuk (akkor volt rá időnk), és igencsak átrendezte az életünket, hogy nem voltak nyitva a boltok. Szóval, nem én nem vagyok/voltam konzekvens, hanem a kúrmány. Felvállalhatták volna a népszavazást, hátha nyernek... :)
Abban a nyolc évben volt ellenzék által kezdeményezett népszavazás? Mert ebben a hat évben nem volt, és a következő kettőben sem lesz (ebben biztos vagyok).
igazad van ez egy alom h 60% az én ötletemet kövesse de az elgondolás ugy gondolom jó és amugy sincs más lehetösége az ellenzéknek sem igen sem a nem mellet kampányolni ugy hogy jol jöjjön ki és erösitse magát 2018-ra
erre várom hogy ki mit gondol
a választás többi része eredménye úgy gondolom érdektelen
Az, hogy elkaszálnak egy kezdeményezést, az rendben van. Az viszont nincs, hogy egy 6 év alatt mindent elkaszálnak, és ami átmegy (mert törvénytelenül sem sikerült megakadályozni, hogy átmenjen), az gyorsan okafogyottá teszik, pedig előtte eszük ágában sem volt kinyitni a boltokat újra.
én a mostani népszavazásra írtam, hogy ellentmond a "véleményirtózással".
Természetesen volt amit elkaszáltak, ahogy 2002-2010 között is elkaszálták a fidesz kezdenényezte népszavazásokat, amikor az mszp nem volt kiváncsi a nép véleményére..
Ez mindig igy fog működni, nem kell minden alkalommal rácsodálkozni
Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319